Το παμπελοποννησιακό “ανοίγει” για τους πολίτες

  • Views 6118

.   Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας ανοίγει τις πύλες του στους πολίτες και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό (σχολικό, σωματειακό, μαζικό λαϊκό).

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Κώστας Πελετίδης, παραλαμβάνοντας μάλιστα και πρώτη κάρτα εισόδου που δόθηκε τιμής ένεκεν στον «πρώτο δημότη της πόλης».

Αιτήσεις πολιτών που θέλουν να αθλούνται, θα γίνονται από αύριο δεκτές στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, που θα ανοίξει γι’ αυτούς, από τις 10 Ιουνίου.

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέα Αθανασόπουλο και τον Σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο.

Τη συνέντευξη, που είχε ως θέμα την διάθεση του Παμπελοποννησιακού Αθλητικού Σταδίου στους πολίτες, άνοιξε ο κ. Αθανασόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής, επειδή όπως είπε, «ανακοινώνεται σήμερα η αξιοποίηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου από το λαό και τη νεολαία, στο πλαίσιο ολοκληρωμένου προγράμματος αξιοποίησης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου».

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Δήμαρχος, επεσήμανε την ανάγκη να ενταθεί η διεκδίκησή μας για την διαμόρφωση χώρων αθλητισμού, αλλά και η αύξηση των επιχορηγήσεων από τον κρατικό προϋπολογισμό για το σκοπό αυτό. Ανακοίνωσε παράλληλα την αξιοποίηση των 25 στρεμμάτων πέριξ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, με τη διαμόρφωσή τους σε πάρκο, ελεύθερο για όλους, τονίζοντας: «Έτσι θα συνδυάσουμε τους χώρους αναψυχής, με τους χώρους αθλητισμού»,

Ο Δήμαρχος καταλήγοντας, έκανε γνωστό ότι ο χώρος της ημερήσιας κατασκήνωσης στην πλαζ της Αγυιάς ετοιμάζεται και θα μπορεί από τις 15 του μήνα να υποδεχθεί τα παιδιά 9 – 14 ετών.

Ο κ. Πετρόπουλος τέλος, έδωσε και τις τεχνικές λεπτομέρειες, για το πώς οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν την κάρτα εισόδου που θα τους «ανοίξει την πόρτα» του Παμπελοποννησιακού και είναι οι εξής:

Παραλαβή αίτησης από το Face Control του Σταδίου, από αύριο 3 Ιουνίου.

  1. Υποβολή αίτησης και απαιτούμενων δικαιολογητικών στο Face Control του Σταδίου.
  2. Απαιτούμενα δικαιολογητικά: Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας, Δύο φωτογραφίες του ενδιαφερόμενου, Ιατρική βεβαίωση και συμπληρωμένο πλήρες ιατρικό δελτίο, το έντυπο για το οποίο θα παραλαμβάνεται επίσης από το Face Control του Παμπελοποννησιακού.
  3. Παραλαβή κάρτας από Face Control, μία εβδομάδα μετά την υποβολή της αίτησης.
  4. Η κάρτα θα ισχύει για ένα χρόνο από την ημέρα έκδοσής της.