Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της Πάτρας στους Διεθνείς Χειμερινούς Παιδικούς Αγώνες.

  • Views 2894

Επέστρεψε από την Αυστρία και συγκεκριμένα από το Innsbruck η αποστολή του Δήμου Πατρέων που συμμετείχε στους Διεθνής Χειμερινούς Παιδικούς Αγώνες.

Στην αποστολή συμμετείχαν 12 αθλητές ( Φοίβος Παρασκευάς, Ανδρέας Βλασταράς, Ανδρέας Ανδρουτσέλης, Ηλίας Τζούδας, Κωσταντίνος Πέτσας, Φίλιππος Ντόντης, Μαρίνα Ακίνο Ελλούλ, Ισιδώρα Γιαννοπούλου, Άννα Παπαγεωργίου, Μαριλένα Βλασταρά, Μαρία Ελένη Ασημακοπούλου και Ειρήνη Αλέξη).
Οι προπονητές της Αποστολής ήταν οι: Ακυλίνα Σκούρα, ο Πανταζόπουλος Κωσταντίνος και ο Βασίλης Γιαννόπουλος. Αρχηγός αποστολής και προπονητής ο Μπονέλης Γιώργος και εκπρόσωπος πόλης ο κ. Καραγκούνης Κωνσταντίνος.
Οι αθλητές αγωνίστηκαν στο γιγαντιαίο σλάλομ, στο παράλληλο σλάλομ μεικτών ομάδων, και στο σκι κρος μεικτών ομάδων, στο οποίο η Ισιδώρα Γιαννοπούλου κατέκτησε τη 2η θέση, που ήταν και η κορυφαία αγωνιστική επίδοση της ομάδας μας.
Η διοργάνωση διήρκησε 6 μέρες, 11-16 Ιανουαρίου όπου και η αποστολή επέστρεψε στην Πάτρα. Μια άριστη διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα ήταν για όλους μια αξέχαστη εμπειρία. 54 πόλεις από 22 διαφορετικές χώρες με 792 αθλητές έλαβαν μέρος σε αυτούς τους αγώνες. Από την Ελλάδα συμμετείχαν εκτός από την Πάτρα, η Αθήνα και η Νάουσα.