Tελικός Kυπέλλου Παναχαϊκή – Αχαϊκή

  • Views 2205

Την Τέταρτη 22/2/2017 θα φιλοξενηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο μια μεγάλη αθλητική γιορτή, ο τελικός κυπέλλου ποδοσφαίρου του 3ου ομίλου Γ’ Εθνικής κατηγορίας  μεταξύ  Παναχαϊκής- Αχαϊκής. Έχουν κοπεί  συνολικά 4.000 εισιτήρια με τη  γενική είσοδο να  ορίζεται στα 10 ευρώ για τη Θύρα 2 (σκεπαστή κερκίδα). Εισιτήρια των 5 ευρώ θα διατίθενται για τις Θύρες 1 και 3. Οι φίλαθλοι των οργανωμένων συνδέσμων της Αχαϊκής θα καθίσουν στη Θύρα 1 και οι φίλαθλοι των οργανωμένων συνδέσμων της Παναχαϊκής στη Θύρα 3.

Δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας των δύο ομάδων καθώς και οι κάρτες ελευθέρας εισόδου.

Με απόφαση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ είσοδο όλες οι γυναίκες, καθώς και όλα τα παιδιά έως 14 ετών.

Θα λειτουργήσει κερκίδα για μαθητές και για αθλητές των ακαδημιών στην Θύρα 3. Η είσοδος των παιδιών θα γίνεται από την πλευρά του βοηθητικού γηπέδου. Θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά των ακαδημιών με λεωφορεία. Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών μπορούν να ενημερωθούν από την Ε.Π.Σ.Α. για λεπτομέρειες.
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου την Τετάρτη 22/2 από τις 15.30 το μεσημέρι και από τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας (Βούρβαχη 1) από Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου (ώρες λειτουργίας γραφείων).