Επίσκεψη Φοιτητικού Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών

  • Views 2444

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Φοιτητικού Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Πάτρας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με επικεφαλής τον Πρόεδρος της σχολής Καθηγητή κ. Αθανάσιο Δήμα. Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από φοιτητές της σχολής καθώς τόσο η κατασκευή του σταδίου, όσο και οι προοπτικές αξιοποίησής και περαιτέρω ανάπτυξής του εμφανίζουν επιστημονικό ενδιαφέρον.

Η επίσκεψη περιελάμβανε ομιλία από τον Τάκη Πετρόπουλο, πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Στην ομιλία αναδείχτηκαν πλευρές αξιοποίησης του σταδίου και δυνατότητες συντήρησης και αναβάθμισης των υλικοτεχνικών υποδομών του, μέσω διεκδίκησης αυξημένου προϋπολογισμού.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του σταδίου, όπου έγινε παρουσίαση του μεταλλικού φορέα (Στεγάστρου) καθώς και ορισμένων στοιχείων γύρω από την κατασκευή του σταδίου. Την ξενάγηση πραγματοποίησαν ο Νίκος Χρυσοβιτσάνος, πολιτικός μηχανικός και στέλεχος του Δήμου Πατρέων καθώς και ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, υπότροφος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, διδάσκων του Μαθήματος «Σχεδιασμός μεταλλικών κατασκευών».