1ος αγώνας Τοξοβολίας ανοιχτού χώρου νοτιοδυτικής Ελλάδος

  • Views 2514

Ο 1ος αγώνας ανοιχτού χώρου τοξοβολίας Νοτιοδυτικής Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού σταδίου την Κυριακή 24/09/2017 από τις 10.00 το πρωί. Ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αθλητές του ολυμπιακού και συνθέτου τόξου όλων των ηλικιών που θα αγωνιστούν στην Α και Β κατηγορία με στόχους στα 70-60-50 μέτρα, με τον αναπτυξιακό στα 30 μέτρα και τις ηλικίες παίδων-κορασίδων 30 μέτρα, ππ-πκ 25 μέτρα και ππ Β-πκ Β 15 μέτρα.

Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος αφού συμμετέχουν αθλητές των εθνικών ομάδων με υψηλές βαθμολογίες και διακρίσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι μικρές κατηγορίες των παιδιών που από 8 ετών αγωνίζονται με πάθος για διακρίσεις και ο σκοπός αυτών των αγώνων είναι η ανάπτυξη, η διάδοση του αθλήματος και ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των αθλητών  της νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Ο αγώνας είναι και ένα test του γηπέδου για το πανευρωπαικό πρωτάθλημα νέων που θα γίνει από 26 Ιουνίου μέχρι 1 Ιουλίου 2018 και θα είναι αγώνας πρόκρισης για την ολυμπιάδα νέων.

Τον αγώνα διευθύνει η πατρινή διεθνής κριτής Πλακούδα Αικατερίνη.  Οι διοργανωτές του αγώνα Ε.Ο.Τοξοβολίας, ο Δήμος Πατρέων και η Τ.Ε. Νοτιοδυτικής Ελλάδος προσκαλούν το κοινό να παρακολουθήσει τον αγώνα. Η είσοδος για τους θεατές θα είναι ελεύθερη από τη θύρα 2.