Εκδήλωση Πυροσβεστικής

  • Views 2346

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού και ημέρα εθελοντή πυροσβέστη όπως έχει καθιερωθεί από το  Πυροσβεστικό Σώμα, η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, επιβράβευσε τις εγγεγραμμένες στο μητρώο της Γ.Γ.Π.Π. εθελοντικές ομάδες της Αχαΐας,  για την πολύτιμη προσφορά τους στην αντιπυρική περίοδο 2017.

Επίσης επιδόθηκαν τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, στους  Εθελοντές Πυροσβέστες του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πατρών  Μάλλιο Ανδρέα και  θανόπουλο Κων/νο, για την πολυετή και ευδόκιμη προσφορά τους στον θεσμό του εθελοντή πυροσβέστη στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ.Παπαθεοδώρου Νικόλαος, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας κ. Κατσιφάρας Απόστολος, ο Ανιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Αλεξόπουλος Γρηγόριος, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας κ. Γυφτάκης Νικόλαος, ο υπεύθυνος Πολιτικής προστασίας  Π.Ε. Αχαΐας κ. Μπάφας Ιωάννης, οι Αντιδήμαρχοι Πατρέων κ.κ. Πλέσσας Διονύσιος και Μελάς Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Ραυτακόπουλος  Αθανάσιος.

Το Πυροσβεστικό Σώμα εκπροσώπησε ο Διοικητής Περιφερειακών  Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Ελλάδας Αρχιπύραρχος Κων/νος Κυριακόπουλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας Πύραρχος Νικόλαος Ρουμελιώτης και Διοικητές-εκπρόσωποι των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Αχαΐας.

 

Από την ΔΙ. Π.Υ. Ν. ΑΧΑΙΑΣ εστάλη στο Στάδιο η πιο κάτω επιστολή.