Print

CHRISTMAS ADVENTURES

  • Views 1460

 Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα

δημιουργικής ενασχόλησης, για Νεράιδες & Ξωτικά  4-12 ετών.

 

το CHRISTMAS ADVENTURES του ALL SPORTS CAMP έρχεται με γιορτινές δημιουργίες και δραστηριότητες για τα παιδιά, συνδυάζοντας την μάθηση με την ψυχαγωγία και το παιχνίδι. Τα παιδιά μέσα από μια μεγάλη γκάμα δράσεων (καλλιτεχνούπολη, εικαστικά, βιωματικό θέατρο, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, μουσικοκινητική αγωγή, τραγούδι, χορός, εργαστήρι πηλού, ομαδικά παιχνίδια, κα.) επιλέγουν να γνωρίσουν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να ξεδιπλώσουν όλες τους τις ικανότητες και αρετές μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα όπου οι παιδικές φωνές με τα κάλαντα και η μυρωδιά της ζεστής βασιλόπιτας θα πλημμυρίσουν τον χώρο ενώ φήμες λένε ότι ο Αϊ Βασίλης θα μας επισκεφθεί και θα μοιράσει δώρα στα παιδιά.

To CHRISTMAS ADVENTURES, θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, το οποίο διαθέτει από τις καλύτερες και αρτιότερες εγκαταστάσεις στην Πόλη της Πάτρας με πολλές κλειστές αίθουσες πολλαπλών δραστηριοτήτων, κλειστό στίβο με ελαστικό τάπητα κ.α.)

Με δυο (2) περιόδους (27–30/12 & 02-05/1), πρωτότυπα παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, πλήθος καλλιτεχνικών, πολιτισμικών, βιωματικών κ.α. δραστηριοτήτων, για αγόρια και κορίτσια από 4-12 ετών, σίγουρα θα είναι η αγαπημένη ενασχόληση των παιδιών για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Το καθημερινό μας πρόγραμμα είναι δομημένο και προσαρμοσμένο, έτσι ώστε να είναι πάντα πολυποίκιλο και με αμείωτο ενδιαφέρον για τα παιδιά που το παρακολουθούν.

Τα στελέχη μας είναι πτυχιούχοι, εκπαιδευτές, παιδαγωγοί, γυμναστές, έχουν επιλεγεί με πολύ υψηλά κριτήρια, και διακρίνονται για την αγάπη τους για τα παιδιά, το κέφι και την υπευθυνότητά τους, πάντα με την εγγύηση του All Sports Camp, του μεγαλύτερου αθλητικού-ψυχαγωγικού-εκπαιδευτικού οργανισμού στην Δυτική Ελλάδα που τα προγράμματά του στην διάρκεια των 22 ετών λειτουργίας του, έχουν επισκεφθεί και παρακολουθήσει χιλιάδες παιδιά όλων των ηλικιών.


Το CHRISTMAS ADVENTURES με μια ματιά:

  • Για αγόρια & κορίτσια ηλικίας 4-12 ετών
  • 2 γιορτινές περίοδοι (27–30/12 &  02-05/1)
  • Ωράριο : 9:00-15:00 με δυνατότητα προσέλευσης από τις 07:30πμ
  • Κάθε μέρα, λαχταριστό ζεστό ρόφημα σοκολάτας, δεκατιανό και ελαφρύ γεύμα
  • Ανάμιξη των ψυχαγωγικών, αθλητικών, καλλιτεχνικών, γιορτινών κ.α. δραστηριοτήτων, με συναρπαστικά παιχνίδια, πρωτότυπες δράσεις, ατελείωτη διασκέδαση & παιδαγωγικό πνεύμα.
  • Εξειδικευμένα, έμπειρα και άρτια εκπαιδευμένα στελέχη.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

θεατρικό εργαστήρι, καλλιτεχνούπολη, εικαστικά, ομαδικά παιχνίδια συνεργασίας, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, πηλού, στολιδιών, χορός, dodge ball, αθλοπαιδέματα, αθλήματα (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, τένις, πινγκ-πονγκ, κα.), μικροί μάγοι και ταχυδακτυλουργοί, καραόκε πάρτι, face painting, t-shirt painting, τραγούδι, Eurovision contest, mini disco, κ.α.

 

Εμπιστευθείτε μας την Χριστουγεννιάτικη διασκέδαση και απασχόληση τους σε ένα υγιές και πάνω από όλα δημιουργικό περιβάλλον, γεμάτο γιορτινές συναρπαστικές δραστηριότητες, με την συνδρομή έμπειρων και καταρτισμένων παιδαγωγών!!
Ο στόχος μόνο ένας: Δημιουργική ενασχόληση, πρωτότυπη ψυχαγωγία
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!
ALL SPORTS CAMP – 22 ΧΡΟΝΙΑ προγράμματα για παιδιά !
Παιδιά σας περιμένουμε να περάσουμε ΜΑΓΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !

Έρχεται, Ολοκαίνουργιο Γιορτινό και γεμάτο Εκπλήξεις

CHRISTMAS ADVENTURES για Νεράιδες & Ξωτικά σε Δράση»

Μην λείψει κανείς !!

 

Πληροφορίες – εγγραφές

Τηλέφωνα: 6946 060485 – 6980 415093 – 6975 549318

βρείτε μας και στο www.allsportscamp.gr

e-mail : info@allsportscamp.gr

βρείτε μας και στο facebook: facebook.com/AllSportCampers