Η θεατρική παράσταση “Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΓΙΟ” την Παρασκευή 26/1/2018 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

  • Views 2256

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, στις 11:00, στην αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου το 20o Γυμνάσιο Πάτρας, θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση “Η τρελή του Σαγιό” από το “Άρμα Θέσπιδος”.

Σχολεία Β/θμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο του Άρματος Θέσπιδος και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, κο Πέτρο Βάη στο τηλέφωνο 6936-585.904

“Άρμα Θέσπιδος”, για τρίτη χρονιά κοντά στους δημότες της πόλης μας. Με 250 παραστάσεις και 25 χιλιάδες θεατές, δικαιώνει τον σκοπό που είχε θέσει ο Δήμος και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.: να πάει το καλό θέατρο εκεί που δεν έχει παιχτεί ποτέ θεατρική παράσταση.
Με παραστάσεις υψηλής ποιότητας και αξιόλογους συντελεστές, προσέφερε την αισθητική που απαιτεί η Τέχνη και το χαμόγελο που έχει ανάγκη ο λαός μας, στις συνοικίες της πόλης, τα χωριά, τα Σχολεία και τα Ιδρύματα. Έχει τη φιλοσοφία ότι: «δεν θα λέει ελάτε στο θέατρο, αλλά, έρχεται το θέατρο κοντά σας», γιατί η Τέχνη και το Θέατρο δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη για τον απλό πολίτη που δυσκολεύεται. Και του το οφείλουμε.
Με ένα συμβολικό εισιτήριο και στις περισσότερες περιπτώσεις με ελεύθερη είσοδο, έδωσε τη δυνατότητα να πάνε όλοι στο θέατρο. Ο κόσμος μας περιμένει και φέτος πιο απαιτητικά. Ανταποκρινόμαστε με νέα, πιο ώριμη παραγωγή, που δεν ξεχνά να προσφέρει απλόχερα την ψυχαγωγία, αλλά και δεν αγνοεί την πραγματικότητα που ζούμε: τη μίζερη ζωή που μας προκαλούν τα συμφέροντα που έχουν ως υπέρτατη αξία το κέρδος, καταστρέφοντας πόλεις, περιβάλλον, τη χαρά της ζωής που δικαιούται ο άνθρωπος. Και η αισιοδοξία δίνεται στους θεατές και πάλι από τους απλούς ανθρώπους της υπόθεσης, για να βρουν τη δύναμη να ξεσηκωθούν, να ανατρέψουν σχέδια κερδοσκόπων, να τιμωρήσουν, να διεκδικήσουν μία ελεύθερη και χαρούμενη ζωή.

Πέτρος Βάης
Υπεύθυνος του Άρματος Θέσπιδος
Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.