Η “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ” ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

  • Views 2309

22-02-2019  

Καρναβάλι των Μικρών.

“Κεντρική Καρναβαλούπολη”

Το ραντεβού των μικρών καρναβαλιστών με την Κεντρική Καρναβαλούπολη που είχε προγραμματιστεί για  τα  Υψηλά Αλώνια το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου,  μεταφέρεται λόγω καιρού και πρόγνωσης για έντονα καιρικά φαινόμενα, σε στεγασμένους χώρους του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Αλέκα Σιούλη και σε τμήμα του λεωφορειόδρομου. Η είσοδος των μικρών καρναβαλιστών, συνοδών και επισκεπτών θα γίνεται από την οδό Γιάννη Ρίτσου και από την Πατρών Κλάους. 

Στις εκδηλώσεις του Σαββάτου, που θα πραγματοποιηθούν από τις 10:30 έως τις 14:00, θα συμμετάσχουν δημοτικά σχολεία και σύλλογοι, με τα δικά τους θεάματα (θεατρικά σκετς, παντομίμες, χορευτικά)

Οι δράσεις περιλαμβάνουν:

Παράσταση ακροβατικής – χορού – κλοουνερί – διαδραστικό εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού «Ο Μαουρίσιο θέλει να πάει ψηλά»

Παράσταση από τους X-Saltibagos, αποτελούμενη από έναν ξυλοπόδαρο και έναν ζογκλέρ διάρκειας, με ζογκλερικά, ταχυδακτυλουργικά, ακροβατικά και συμμετοχή του κοινού.

Γαϊτανάκι από το Χορευτικό του Χρήστου Γιαννόπουλου

Χορευτικά από το Athletic Dance Studio

Κατασκευή Μάσκας- Καπέλου

Καρναβαλικά χτενίσματα και Facepainting από το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας

Χορός, τραγούδι, ομαδικά, διαδραστικά παιχνίδια, παραστάσεις με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά. Παιχνίδια και παραμυθένια ατμόσφαιρα θα διαμορφώσουν τις κατάλληλες συνθήκες, θα δημιουργήσουν μια πανέμορφη Καρναβαλούπολη, ιδανική για να περάσουν υπέροχα τα παιδιά!