Ο κόσμος αγκάλιασε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

  • Views 2034

30-7-2019                                                  ΠΗΓΗ: SPORTIN.GR

Μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο είχε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών – γυναικών το οποίο διεξήχθη στο Παμελοποννησιακό Στάδιο το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου.

Το φίλαθλο κοινό της Πάτρας παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες αγκάλιασαν μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση, η οποία ήρθε στην πόλη για τέταρτη σερί χρονιά και 7η συνολικά σε επίπεδο ανδρών – γυναικών.

Οι επιδόσεις και ο ανταγωνισμός ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο και το θέαμα αντάμειψε τον κόσμο, ο οποίος ξεπέρασε ίσως και τις προσδοκίες για την εποχή.

 

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, πάνω από 8.000 κόσμου συνολικά όλο το διήμερο ανέβηκε στο Στάδιο για να παρακολουθήσει από κοντά τους Αγώνες.

Τα μεγάλα ονόματα, Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και πολυνίκεις στα Πανελλήνια αποτέλεσαν το κατάλληλο «δόλωμα» για την παρουσία του κοινού στις εξέδρες ενός πανέμορφου και άρτια οργανωμένου Σταδίου που κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο των αθλητών, όσο και του κοινού.

Μαζί με τους αθλητές και τους συνοδούς τους, υπολογίζεται ότι ο αριθμός των παρουσιών στους Αγώνες έφτασε σε πενταψήφια μεγέθη, γεγονός που αποτελεί μεγάλη οργανωτική επιτυχία για την ΕΑΣ Σέγας που ανέλαβε να πραγματοποιήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα για ακόμα μία χρονιά στην Πάτρα.