Ξεσήκωσε την Πάτρα με το λαούτο του ο Γιάννης Χαρούλης

  • Views 2176
23-9-2019                                                                               ΠΗΓΗ: patrasevents.gr
  

“Κι’ ήπαιρνε το λαγούτον του και σιγανά επορπάτει…” και το κοινό έγινε ένα μαζί του!

Ήταν σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες και με δυνατό παλμό συναυλίες της φετινής θερινής περιόδου. Ο Γιάννης Χαρούλης έφερε το άρωμα της Κρήτης και τη λεβεντιά των «κοπελιών» στην Πάτρα και ο κόσμος τον αγκάλιασε, γεμίζοντας το χώρο της συναυλίας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Γιάννης Χαρούλης τα τραγούδησε όλα. Από δικά του τραγούδια που έχει αγκαλιάσει η νεολαία και όχι μόνο, όπως «Τι λάθος κάνω», «Της λήθης το πηγάδι», «Ο Ακροβάτης», «Η ουρά του αλόγου» έως και συνθέσεις του Μάλαμα, του Παπάζογλου, κομμάτια που έχουν γίνει διαχρονικά και τα οποία τραγούδησαν μαζί του οι Πατρινοί.

“Τα άκουσες Αρετούσα μου τα θλιβερά μαντάτα…” και με τον Ερωτόκριτο σείστηκε το Στάδιο

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Τραγούδησε κομμάτια παραδοσιακά βγαλμένα μέσα από την παράδοση και την λαογραφία της Κρήτης, τραγούδια που συνταίριαξε με άλλες παραδόσεις, φθάνοντας να πει από σκηνής μέχρι και ηπειρώτικα, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και να τον χειροκροτεί.

Το χειροκρότημα ήταν τέτοιο που δεν άφηνε τον καλλιτέχνη να αποχωρίσει από στη σκηνή. Γύρισε αρκετές φορές για να πει ακόμα ένα τραγούδι ευχαριστώντας με αυτό τον τρόπο τα δικά του “κοπέλια”.

Στο τέλος ο Γιάννης Χαρούλης a capela ερμήνευσε το τραγούδι “Ξενύχτησα στην πόρτα σου” που το ξέρουμε από τη φωνή της Βίκυς Μοσχολιού, κομμάτι που έχει γράψει την δική του σελίδα στην νεότερη ελληνική μουσική, αφήνοντας έκπληκτο το κοινό με τις φωνητικές του δυνατότητες και κάνοντας το να τραγουδήσει δυνατά μαζί του.

Ο Γιάννης Χαρούλης έκλεισε το κύκλο της περιοδείας του αποχαιρετώντας το καλοκαίρι, με μια δυνατή και συνάμα μαγική συναυλία στην Πάτρα!

Φωτογραφίες από τον Νίκο Πατρώνα για το patrasevents.gr