Έκτακτη Γενική Συνέλευση όλων των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων

  • Views 2359

Σε ανακοίνωσή τους τα σωματεία εργαζομένων του Δήμου Πατρέων τονίζουν τα εξής:

Μετά την από 20/10/2019 κοινή έκτακτη συνεδρίαση των σωματείων εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, αποφασίστηκε ομόφωνα η πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης όλων των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων για την Δευτέρα 21/10/2019 και ώρα 10:30 π.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων “Αλέκα Σιούλη” στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Μοναδικό θέμα της συνέλευσης θα είναι η ενημέρωση και το πρόγραμμα δράσης βάσει της απόφασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ που αφορά το έκτρωμα του «αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου» και την σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών των Δήμων.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις για να δυναμώσει το μέτωπο ενάντια στα αντεργατικά σχέδια και να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης.

Συνάδελφοι-ες έχοντας ως γνώμονα το κοινωνικό πρόσωπο των υπηρεσιών μας και γνωρίζοντας το πρόβλημα που θα δημιουργήσουμε στους εργαζόμενους γονείς αποφασίσαμε οι συνάδελφοι των Παιδικών Σταθμών, του Βρεφοκομείου και των ΚΔΑΠ να μην συμμετάσχουν στην έκτακτη γενική συνέλευση.

Για την διευκόλυνση των εργαζομένων των κεντρικών κτιρίων του Δήμου θα διατεθεί λεωφορείο για την μεταφορά τους στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.