15o Nηπιαγωγείο Πατρών – Τα παιδιά δημιούργησαν για τον Κώστα Πελετίδη

  • Views 2074

17-02-2020                                                     ΠΗΓΗ: PATRASEVENTS.GR

Παρέδωσαν στον Τάκη Πετρόπουλο ένα καράβι με υλικά από τη φύση και ένα ημερολόγιο

Με την έναρξη της νέας χρονιάς οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών, υποδέχτηκαν μετά από πρόσκληση, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Τάκη Πετρόπουλο προκειμένου να παραλάβει τις δημιουργίες των παιδιών για το Δήμαρχο της πόλης μας και να εκφράσουν τα θέλω τους για την πόλη τους και τον κόσμο γενικότερα.

Με μηνύματα αγάπης επενδυμένα με όνειρα για ένα καλύτερο κόσμο τα νήπια τραγούδησαν και παρέδωσαν ένα καράβι με υλικά από την φύση και ένα ημερολόγιο ζωγραφισμένο από παιδικά χέρια για τη νέα χρονιά.

Η δράση στηρίχτηκε στα πλαίσια των προγράμματος μας eTwinning Be cool recycle in school κατά την σχ. χρονιά 2018-19 και στα πλαίσια του προγράμματος μας  Η παρέα των ζωγράφων -η παλέτα των χρωμάτων σχ. χρονιά 2019-20.

Ο κ. Πετρόπουλος κατενθουσιασμένος μίλησε στα παιδιά και τα ευχαρίστησε γι’ αυτή τους την προσπάθεια και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο!!!

Το καραβάκι μας με τα παιδικά όνειρα άνοιξε πανιά και τώρα κοσμεί το Δημαρχείο της πόλης μας.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματεία της Δημαρχίας  λάβαμε και τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου και την υπόσχεση πως σύντομα θα μας επισκεφτεί για να γνωρίσει από κοντά τους απίθανους -μικρούς μαθητές μας- τα Στρουμπειάκια!!

Έως τότε σας ευχόμαστε Υγεία-χαρά-ευημερία-δημιουργία για το μέλλον αυτής της πόλης- της πόλης της καρδιάς μας!!!!

Και μην ξεχνάμε Be cool recycle in school for ever!!!