Γιορτή των μικρών στίβου του Αθλοράματος Πατρών

  • Views 3276

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθη τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, η ετήσια εκδήλωση – γιορτή των ακαδημιών στίβου του Αθλοράματος ΑΟ Πάτρας σε συνεργασία με την  Ολυμπιάδα.

Περίπου 200 λιλιπούτιοι αθλητές και αθλούμενοι, έλαβαν μέρος στα διάφορα αγωνίσματα του στίβου αλλά και σε events που είχαν σχεδιάσει οι προπονητές των δύο συλλόγων και εκτελέστηκαν από αυτούς με την βοήθεια παλαιών αλλά και εν ενεργεία αθλητών, γονέων και εθελοντών και φίλων των συλλόγων. Όλοι οι αθλητές στο τέλος παρέλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό το καταμαρτυρούν τα χαμόγελα και η αγωνιστική διάθεση όλων των συμμετεχόντων παιδιών. Την εκδήλωση παρακολούθησαν γονείς και φίλοι των αθλητών καθώς και οι Πρόεδροι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελ/σου κος Νικόλαος Μπαλάσης και του ΑΘΛΟΡΑΜΑΤΟΣ κος Γεώργιος Μπιρλής.

“Ευχαριστούμε την Διοίκηση του Σταδίου και τον Πρόεδρο κο Βασίλειο Ζώτο και τους εργαζόμενους για την στήριξη της εκδήλωσης, καθώς και τους φίλους του Στίβου αδελφούς Μανώλη και Άγγελο Γιανναράκη για το υπέροχο «μουσικό χαλί» που έπαιξαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Να ευχαριστήσουμε θερμά την Ολυμπιάδα για την συνεργασία και ταυτόχρονα να την συγχαρούμε για τις επιτυχίες των αθλητών της στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το ραντεβού με τους μικρούς μας φίλους δόθηκε για τον Σεπτέμβριο 2022.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΘΛΟΡΑΜΑΤΟΣ”

 

04-7-2022           ΠΗΓΗ: THEBEST.GR

#pampeloponisiako