Α.Σ. ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: Αγώνες τοξοβολίας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

  • Views 2004

25-6-2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, ο 1ος αγώνας τοξοβολίας μετά κορωνοϊού που ανέλαβε ο Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου Πατρών από την Ε.Ο.Τ. σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων και τον Α.Σ.Γλαύκου με πάνω από 100 αθλητές. Η μεγάλη συμμετοχή από αθλητές της εθνικής, της ολυμπιονίκη Ευαγγελίας Ψάρρα που κάνει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η άψογη διοργάνωση μαζί με τον ιδανικό χώρο του Παμπελοποννησιακού σταδίου ανέβασαν στο υψηλότερο επίπεδο τον Πανελλήνιο αυτόν αγώνα.
Λόγω κορωνοϊού οι αθλητές χωρίστηκαν σε δύο βάρδιες κατηγοριών, τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα του covid-19 με τις οδηγίες και την καθοδήγηση της καρδιολόγου κας Σταθοπούλου Διονύσιας η οποία ήταν γιατρός αγώνα. Τον αγώνα διεύθυνε άριστα ο εθνικός κριτής Κώστας Τζούμας με τους δοκίμους Παπαδόπουλο Παναγιώτη και Ραφαήλ Τεγγελίδη. 
Παρότι είχαν το βάρος της διοργάνωσης οι αθλητές του Α.Σ. Προαστείου Πατρών, αγωνίστηκαν και έφεραν θέσεις και καλές επιδόσεις. Συγκεκριμένα ο Πολυχρόνης Θωΐδης κατέκτησε την 2η θέση στο Instinctive, η Καζάκου Παναγιώτα την 2η θέση στο αναπτυξιακό γυναικών, ο Καλαβριζιώτης Κώστας 3η θέση στο Instinctive, και μεγάλες βαθμολογίες είχαν ο Κατριμπούζας Νίκος και τα μικρά αστέρια Παυλόπουλος Νικόλαος, Μαλλιούκη Γεωργία και Βλάχος Γιώργος.
Ο Α.Σ.Π. ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν για την μεγάλη επιτυχία του 1ου ίσως ολοκληρωμένου αγώνα πανευρωπαϊκά και ιδιαίτερα την Διοικούσα Επιτροπή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και το προσωπικό που προσέφεραν τα μέγιστα στην επιτυχία του αγώνα.
#pampeloponisiako