Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ επέλεξε το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας

  • Views 1252

Αναδημοσίευση από Dete.gr 23-4-21

H επιλογή του ΣΕΓΑΣ να γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για 6η συνεχή χρονιά στην Πάτρα, αποδεικνύει ότι  το Παμπελοποννησιακό είναι το κορυφαίο και από τα πιο συντηρημένα στάδια της χώρας.

Εξοπλίζεται συνεχώς, ενώ  ήδη εγκρίθηκε και η ενεργειακή αναβάθμισή του κάτι που το καθιστά υπολογίσιμη δύναμη σε ευρωπαικό επίπεδο !

Φυσικά όλ΄αυτά δεν είναι τυχαία. Η δημοτική αρχή έχει επενδύσει πολλά χρήματα ώστε να αποκτήσει τη σημερινή του μορφή και να το παραδώσει για δωρεάν χρήση σε χιλιάδες πατρινούς.

Παρέλαβε ένα εντελώς απαξιωμένο στάδιο με σοβαρά λειτουργικά προβλήματα και σε μια τριετία το μετέτρεψε σε στολίδι.

Η απόφαση του ΣΕΓΑΣ να επιλέξει και πάλι το καλύτερο στάδιο της χώρας, να ορίσει τους αγώνες στην Πάτρα – με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τόνωση της τοπικής οικονομίας σε χαλεπούς καιρούς- μας έφερε στη μνήμη την επίθεση που έκανε τον Φεβρουάριο του 2020, στον Κ. Πελετίδη, στο ίδιο το Παμπελοποννησιακό και εν γένει στην πόλη, ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Όλοι θυμούνται την αγενέστατη συμπεριφορά του Μπέου όπου σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου του, αναφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίου του δημάρχου Πατρέων ΄΄εκεί έχουν δήμαρχο έναν κομμουνιστή κοπρίτη΄΄ είχε πει, ενώ μιλώντας για το Παμπελοποννησιακό επεσήμανε ΄΄είναι ένα σάπιο πράγμα και τρεις φορές χειρότερο από το Πανθεσσαλικό Στάδιο΄΄.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σάλο , πλην όμως, ο δήμαρχος Πατρέων όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους προσπέρασε την πρόκληση μ΄ένα ειρωνικό χαμόγελο, ενώ στενοί του συνεργάτες σχολίασαν ΄΄όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Πελετίδης και ποιος είναι ο Μπέος. Επομένως δε χρειάζεται να πούμε κάτι γι αυτόν τον κύριο…΄΄.

Πάντως, με αφορμή και τους αγώνες στις αρχές Ιουνίου, πληροφορηθήκαμε πως η Διοικούσα Επιτροπή του Σταδίου σκέπτεται να προσκαλέσει τον Μπέο στην Πάτρα ώστε να καμαρώσει από κοντά το…΄΄σάπιο πράγμα΄΄!

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ …΄΄ΣΑΠΙΛΑ΄΄ ΚΑΙ ΤΗΝ ΄΄ΕΡΗΜΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ σε ένα βιντεάκι 5 λεπτών.

https://www.facebook.com/270465786909756/videos/1331696723891509/