Η καρδιά του Ποδοσφαίρου Κωφών για το 2022 χτυπάει στην πόλη της Πάτρας

  • Views 916

20-7-2021                                                                                                                        ΠΗΓΗ: https://hafdeaf.gr

 

Ολοκληρώθηκαν στην Πάτρα οι συναντήσεις για την ανάληψη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Συλλόγων Κωφών – Deaf Champions League.

Η επιτροπή επιθεώρησης και ελέγχου των αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελούμενη από τον Τεχνικό Διευθυντή De Caro Rosario, τον βοηθό του Di Vito Massimo, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών/Βαρηκόων Νοτιο-Δυτικής Ελλάδος Ρήγα Ανδρέα, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Deaf Champions League Μαντέλη Χαράλαμπο και του απεσταλμένου εκπροσώπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, Τεχνικό Σύμβουλο Ποδοσφαίρου Νότιο Δυτικής Ελλάδος Μάκη Παρασκευόπουλο πραγματοποίησαν συναντήσεις με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους αθλητικών υποδομών.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των επισκέψεών τους συνομίλησαν με τους Μπονάνο Χαράλαμπο Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας και υπεύθυνο για θέματα υγείας, τον Νικολακόπουλο Δημήτρη Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Εθελοντισμού, τον Πετρόπουλο Τάκη Αντιδήμαρχο αθλητισμού και παιδείας. Ακόμη, υλοποίησαν συναντήσεις με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, καθώς και με τον Πρόεδρο Διαιτητών Αχαΐας Αποστολόπουλο Άγγελο.

Το κλίμα φαίνεται ευοίωνο για την διοργάνωση του Deaf Champions League Ανδρών & Γυναικών τον Ιούνιο του 2022 στην Πάτρα, καθώς ανάφεραν την δεδομένη στήριξή τους για την επιτυχή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Ιωσήφ Σταυρακάκης, καθώς και το Δ.Σ.  στηρίζουν τα σωματεία της και εύχονται καλή επιτυχία, και εκπλήρωση όλων των στόχων τους.

Η φωτογραφία από την επίσκεψη της επιτροπής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και την συνάντηση με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του Σταδίου κο Βασ. Ζώτο.

#pampeloponisiako