ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε πως θα γίνει το Αθλητικό Κέντρο Λαδόπουλου

  • Views 1870

Το Αθλητικό Κέντρο Λαδόπουλου είναι η πιο σημαντική δημοτική αθλητική υλικοτεχνική υποδομή της πόλης μετά το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και το περιμένουν καλύτερες μέρες.

Αποτελεί, εδώ και μια εικοσαετία εστία ανάπτυξης του στίβου ισοδύναμη με του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, με το συγκριτικό πλεονέκτημα του κλειστού στίβου και φιλοξενεί το ΜΟΝΑΔΙΚΟ δημόσιο Κέντρο Γυμναστικής.

Στα μεσοπρόθεσμα σχέδια της Δημοτικής Αρχής, είναι η ριζική ανακαίνιση του με βάση τεχνική μελέτη, δωρεά του “Σταυροπουλείου Ιδρύματος” στον Καστελλόκαμπο και του προσωπικού ενδιαφέροντος του συμπολίτη αρχιτέκτονα Πέτρου Συναδινού. Η μελέτη είναι του Παναγιώτη Αϊβαλή, Διπλ. Αρχιτέκτονα Μηχανικού, M.Sc και έχει ήδη ολοκληρωθεί και παραδοθεί στον Δήμο.

Η μελέτη προβλέπει τον ηλεκτρομηχανολογικό εκσυγχρονισμό του κτιρίου, την αναδιαρύθμιση της αίθουσας Γυμναστικής, την αντικατάσταση του ταρτάν του ανοικτού στίβου και άλλες παρεμβάσεις στον αύλειο χώρο.

Η ανακαίνιση θα δώσει νέα πνοή στο Αθλητικό Κέντρο Λαδόπουλου και θα αναβαθμίσει το ρόλο του στην ανάπτυξη του στίβου αλλά και της Γυμναστικής σε συνδυασμό και με τη 2η αίθουσα που θα αναπτυχθεί στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο ΑΣΟ.

 

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

10-12-2021         ΠΗΓΗ: sportin.gr

#pampeloponisiako