ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ το Παμπελοποννησιακό Στάδιο

  • Views 4304

ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ το Παμπελοποννησιακό Στάδιο!

Ο Δήμος Πατρέων παρέλαβε ένα… αχούρι και με μεγάλη προσπάθεια έχει καταφέρει να το μετατρέψει σε πολυχώρο άθλησης και πολιτισμού.
Ο Δήμος Πατρέων φροντίζει μετά όποια μέσα διαθέτει για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο («απούσα» η κυβέρνηση), να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, έχοντας παραδώσει στους Πατρινούς μια αθλητική εγκατάσταση, πραγματικό στολίδι για την πόλη. Κι ενώ είναι τόσα πολλά που «ζητάει» το αχανές Στάδιο και αμέτρητες οι ανάγκες που προκύπτουν, ωστόσο με τα πενιχρά οικονομικά που διαθέτει ο Δήμος, φροντίζει να διορθώνει τα περισσότερα προβλήματα, να προσθέτει νέο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις και όλη η Πάτρα να απολαμβάνει έναν πολυχώρο άθλησης υψηλού επιπέδου.
Και για του λόγου το αληθές, την περασμένη Τετάρτη εγκαινιάστηκαν τα δύο νέα υπερσύγχρονα γήπεδα 5×5 του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, τα οποία μάλιστα διαθέτουν ποτιζόμενο πλαστικό χλοοτάπητα, κάτι που γίνεται για πρώτη φόρα στην Πάτρα! Με αυτή τη μέθοδο διατηρείται περισσότερο χρονικό διάστημα σε καλή κατάσταση το πλαστικό χορτάρι και παράλληλα, δίνει την αίσθηση του φυσικού χόρτου. Τα γήπεδα είναι περιφραγμένα με συρματόπλεγμα, ενώ έχουν πλέγμα στην οροφή για να μην βγαίνει η μπάλα έξω. Όπως πληροφορείται η «Match» θα τοποθετηθούν και κερκίδες χωρητικότητας 150 θέσεων στο κάθε γήπεδο.
Τεράστιες LED γιγαντοοθόνες Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμες και οι νέες γιγαντοοθόνες LED MATRIX στα δύο πέταλα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Πρόκειται για ψηφιακές οθόνες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχουν μέγεθος 14χ6μ. (πιο μεγάλες από του ΟΑΚΑ!) και θα αποτελέσουν «υπερόπλο» για συναυλίες και λοιπές εκδηλώσεις ενώ θα φέρουν νέα έσοδα στον Δήμο. Οι οθόνες έχουν ήδη τοποθετηθεί στο Στάδιο, έχουν γίνει και κάποιες δοκιμές και απομένουν μερικές λεπτομέρειες για να είναι απολύτως έτοιμες προς χρήση. Μια πραγματικά πολύ δυνατή κίνηση απ’ τον Δήμο Πατρέων, μία απ’ τις πολλές που γίνονται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το τελευταίο διάστημα.
Και Matrix έξω απ’ το Στάδιο! Επιπλέον, έξω απ’ το Στάδιο τοποθετήθηκε ένας ηλεκτρονικός πίνακας Matrix μεγέθους 3χ3μ. με μεγάλες γραμματοσειρές ο οποίος ενημερώνει τους πεζούς αλλά και όσους διέρχονται από την Πατρών Κλάους με τα οχήματά τους για τις εκδηλώσεις που γίνονται μέσα στο Στάδιο, την ώρα έναρξης της εκδήλωσης ή του αγώνα κλπ.. Η φωτογραφία τραβήχτηκε την περασμένη Τετάρτη, τη μέρα διεξαγωγής του Τουρνουά στη μνήμη του Σάκη Ξένου.
Όλες αυτές οι κινήσεις έχουν σαν στόχο να απογειώσουν την προσέλευση των δημοτών στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αλλά… δεν θα είναι οι μόνες Οπως πληροφορείται η «Match» έρχονται κι άλλες ανάλογες κινήσεις που θα μετατρέψουν την αθλητική εγκατάσταση σε πολυχώρο Πολιτισμού!
Οι νέες υπερσύγχρονες ψηφιακές γιγαντοοθόνες LED MATRIX που τοποθετήθηκαν στα δύο πέταλα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, δημιουργούν ένα φαντασμαγορικό θέαμα.
Λεπτομέρειες απομένουν για να ξεκινήσει η λειτουργία τους, ενώ σε πρόβες που έκανε ο Δήμος βραδινή ώρα, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Μέχρι και… ποτιζόμενο πλαστικό χλοοτάπητα διαθέτουν τα δύο νέα γήπεδα 5×5 που εγκαινιάστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου…
Ο πίνακας Matrix που ενημερώνει τους διερχόμενους για εκδηλώσεις του Σταδίου.
04-5-2022     ΠΗΓΗ: matchnews.gr
#pampeloponisiako