Η επιτυχημένη παράδοση του Δήμου Πατρέων στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες

  • Views 2495

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχίες για την Πάτρα και τους αθλητές που συμμετείχαν, οι Διεθνείς Παιδικοί Αγώνες Πόλεων (ICG), που πραγματοποιήθηκαν από τις 11 μέχρι 16 Αυγούστου στο Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας.
Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Πατρέων, σχετικά την συμμετοχή στους Διεθνείς Παιδικοί Αγώνες Πόλεων, αναφέρει:  “Η Πατρινή αποστολή αποτελείτο από 8 αθλητές ποδοσφαίρου και 7 στίβου, ενώ συνοδοί προπονητές ήταν ο προπονητής ποδοσφαίρου Βασίλης Μπιρλής και στίβου η Λυμπεράτου Ολυμπία και Βασίλης Σουβαλιώτης, με αρχηγό της αθλητικής αποστολής τον Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο.
Επικεφαλής της αποστολής της πόλης ήταν ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης Οικονομικών, Διονύσης Πλέσσας, ενώ συμμετείχε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα η Δική μας Πόλη» Νίκος Τζανάκος, υπό την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. των ICG.
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συγχαίρει τα παιδιά της πόλης μας, προπονητές και Συλλόγους, που πήραν μέρος στους, για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους και με τις σημαντικές τους προκριματικές ημιτελικές και τελικές νίκες, εκπροσώπησαν επάξια τον Δήμο μας στους Αγώνες.
Σε ό,τι αφορά τα μετάλλια, θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Μητρόπουλος, αθλητή του «Αρίωνα», με προπονητή τον Κώστα Μπούσια, ήρθε πρώτος στο μήκος με επίδοση 6,32μ., η Μυρτώ Βαλαχά του «Πέλοπα» με προπονήτρια την Ολυμπία Λυμπεράτου ήρθε πρώτη στα 800μ. με επίδοση 2 λεπτά και 14 δεύτερα στην ίδια διοργάνωση και η ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου «Κώστας Δαβουρλής» με προπονητές τους Βασίλη Μπιρλή και Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο κατέλαβε την 3η θέση στον μικρό τελικό με εξαιρετικές εμφανίσεις στην ίδια διοργάνωση.
Συγχαρητήρια σε ολόκληρη την αποστολή και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα παιδιά μας για τη συνέχεια των αθλητικών τους δραστηριοτήτων.
Ο Δήμος Πατρέων έχει μακρά παράδοση στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Πόλεων, έχει διοργανώσει με επιτυχία τους αγώνες αυτούς το 2003 και η Πάτρα είναι μία από τις 39 πόλεις του κόσμου που έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη τους”.

 

22-8-2022       ΠΗΓΗ: SPORTIN.GR

#pampeloponisiako