ΔΩΡΕΑΝ προβολή ταινίας – ντοκυμαντέρ “BΕCOMING ZLATAN”.

  • Views 3543

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με το Τμήμα Άθλησης θα προβάλλει στην Αίθουσα Τύπου του Σταδίου (στο ισόγειο), την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ταινία – ντοκυμαντέρ παραγωγής 2016 με θέμα τη ζωή του μεγάλου Σουηδού ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Η προβολή θα γίνει την Πέμπτη 15-12-2016 στις 21:00 και η είσοδος θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Λίγα λόγια για την ταινία.

“BECOMING ZLATAN” των Fredrik Gertten και Magnus Gertten
(Den unge Zlatan, Σουηδία / Ολλανδία / Ιταλία, 96′, 2016, έγχρωμο, ντοκυμανταίρ)
becoming-zlatan-1
Νομίζεις, ότι ξέρεις, σχεδόν, τα πάντα γιά τον Ζλάταν?
Δες το ντοκιμαντέρ “Becoming Zlatan” και θα καταλάβεις πόσο γελασμένος είσαι!
Το «Becoming Zlatan” είναι μια ταινία ενηλικίωσης γεμάτη ένταση που καταγράφει το περίπλοκο ταξίδι αυτού του νέου, ταλαντούχου παίκτη. Από τους συμπαίκτες του στην Malmö που πιστεύουν ότι είναι εγωιστής και παίζει μόνο για τον εαυτό του, έως τους σκληρούς μάνατζερ στην Ajax που τον στέλνουν στον πάγκο και τον πατέρα του, ο οποίος του λέει, κυνικά, «μέχρι να τα καταφέρεις διεθνώς, είσαι ένα τίποτα», ο νεαρός παίκτης ζει υπό συνεχή πίεση. Όμως παραμένει πιστός στον εαυτό του και βρίσκει την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις της καριέρας του και του ποδοσφαίρου. Σήμερα, ο 35χρονος σούπερ-σταρ παραμένει ένα αίνιγμα, αλλά στο «Becoming Zlatan» μας αποκαλύπτει πώς έφτασε ως εδώ και μας αφήνει να δούμε, έστω για μια στιγμή, ποιος πραγματικά είναι.
Τον έχουν αποκαλέσει Ibra Supermacy, Ibracadabra, Il Genio και Thor και είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Το «Becoming Zlatan» είναι ένα σπάνιο πορτραίτο του Σουηδού ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στο οποίο μιλάει ανοιχτά για τη ζωή του και τις μεγάλες προκλήσεις της καριέρας του. Μέσα από ανέκδοτο αρχειακό υλικό, η ταινία ακολουθεί τον νεαρό Ζλάταν από το ξεκίνημα της πορείας του με την ομάδα Malmö FF το 1999, στα ξεσπάσματα και τις συγκρούσεις που τον σημάδεψαν κατά την παραμονή του στον Ajax, ως και τη θρυλική άνοδό του στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, παίζοντας για τη Juventus το 2005.
κατάλληλο γιά όλες τις ηλικίες και ειδικά γιά μωρά, παιδιά, εφήβους και νέους!
http://becomingzlatan-wgfilm.nationbuilder.com/
becoming-zlatan-2