Σημαντικές ελλείψεις εργαζομένων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

  • Views 17241

Σημαντικό πρόβλημα στη λειτουργία του αντιμετωπίζει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο εξαιτίας της έλλειψης έμψυχου δυναμικού και εργαζομένων.

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου που υπάρχει εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού ο Βασίλης Ζώτος μέλος της διοικούσας επιτροπής του Σταδίου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού το βοηθητικό στάδιο ήταν να μείνει κλειστό, κάτι που άλλωστε γνωστοποίησε σε ανακοίνωση του ο Δήμος.
Τελικά, χάρη στην εθελοντική προσφορά εργαζομένων του Δήμου, το βοηθητικό δεν παρέμεινε τελείως κλειστό, αλλά υπολειτούργησε για να μην ματαιωθούν τουλάχιστον προγραμματισμένες δράσεις όπως το τουρνουά ποδοσφαίρου των φοιτητών ΑΤΕΙ Πάτρας.
Ωστόσο, το πρόβλημα παραμένει και είναι σίγουρο ότι θα διαιωνίζεται αν δεν υπάρξουν προσλήψεις εργαζομένων που να μπορέσουν να δώσουν την λύση, έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακό Σταδίου να μην δυσλειτουργούν.
Πρόκειται για τις μεγαλύτερες δημοτικές εγκαταστάσεις της Πάτρας που εξυπηρετούν πλήθος αθλητών σωματείων του ερασιτεχνικού αθλητισμού, προερχόμενα από διάφορα αθλήματα, αλλά και γενικότερα πολίτες που θέλουν να αθλούνται.
Το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Βασίλης Ζώτος και “ψυχή” του Σταδίου, τονίζει στο patrasevents.gr τα εξής: «Το πρόβλημα έλλειψης προσωπικού δεν αφορά μόνο στο Π.Σ., είναι οξύτερο στις άλλες μεγάλες Δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης και είναι γενικότερο πρόβλημα όχι μόνο του Δήμου μας, αλλά συνολικά της Τοπικής (αυτό) Διοίκησης της χώρας.
Το καμπανάκι χτυπάει από καιρό για την κυβέρνηση, που είναι κατ’ ουσία και κατά νόμο αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη να δώσει εδώ και τώρα λύση στο πρόβλημα, γιατί υποτίθεται ότι μας φορολογεί ακριβώς για να μας ανταποδίδει υπηρεσίες. Ο Καλλικράτης και τα Μνημόνια έχουν δέσει τα χέρια των Δήμων, που δεν έχουν δικαίωμα να προσλάβουν ούτε έναν εργαζόμενο».