Με αίτηση στο Δήμο Πατρέων η χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

  • Views 2478

Με επιστολή του προς τους ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους της Πάτρας, την οποία κοινοποιεί στην ΕΠΣΑ, την ΕΣΚΑ-Η, το ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου, και τη ΑΕΣΓΔΕ-ΕΓΟ, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος, ενημερώνει για  τη χρήση  των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων για προετοιμασία και έδρα από τους ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους για την Αγωνιστική Περίοδο 2017 – 2018.

Συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος αναφέρει:  

«Σύμφωνα με το άρθρο 65 του Ν. 3852/2010 (Καλλικράτης), μόνο με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επιτρέπεται η παραχώρηση για χρήση δημοτικών ακινήτων στο Δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και σε άλλα νομικά πρόσωπα που ασκούν αποκλειστικά και μόνο δραστηριότητα, η οποία είναι κοινωφελής ή προάγει τα τοπικά συμφέροντα.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω, θα πρέπει να αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο η παραχώρηση χρήσης των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία τα οποία  ανήκουν στον γεωγραφικό και διοικητικό χώρο του Δήμου Πατρέων, και τα οποία επιθυμούν να κάνουν χρήση : 1) προετοιμασίας (προπονήσεις) και 2) έδρας λόγω της συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα των  Δευτεροβάθμιων – Τριτοβάθμιαιων Ενώσεων στις εξής Δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις: γήπεδα ποδοσφαίρου ΡΙΟΥ, ΡΟΙΤΙΚΩΝ, ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΩΝ, ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ, ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ, ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΛΙΑΣ, κλειστά γυμναστήρια Παν. ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑΣ, ΡΟΙΤΙΚΩΝ  και Αθλητικό Κέντρο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ .

Η  Δ.Ε. Κλειστών γυμναστήριων (Λαδόπουλου, Αλεξιώτισσας, Ροΐτικων) και η Δ.Ε. των Ποδοσφαιρικών γηπέδων του Δήμου Πατρέων, προσκαλούν  τα  σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και έδρα κατά την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018, να απευθυνθούν αποκλειστικά εγγράφως, με αίτησή τους από 11/7/2017 έως και 20/7/2017 στο Τμήμα Άθλησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς, που βρίσκεται στην οδό Ι. Ρίτσου (Βοηθ. Παμπ/κου Σταδίου), τηλ. επικοινωνίας 2610313404, 2610641708, Αρ. Συσκ. Τηλ/τυπίας: 2610342270, και ώρα από 08:00π.μ. – 1:00μ.μ. Νέα σωματεία ή σωματεία που έχουν αλλαγές στο καταστατικό τους, υποχρεούνται να φέρουν αντίγραφό του. Όποιο  σωματείο δεν καταθέσει αίτηση, δεν θα έχει δικαίωμα χρήσης των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων».