Το βοηθητικό του παμπελοποννησιακού σφύζει από ζωή – Σχεδόν 3.000 Πατρινοί επισκέπτονται σε τακτική βάση το Στάδιο

  • Views533

15-4-2019                                                                                                                                 πηγή: the best.gr

Από το καλοκαίρι του 2015 οπότε και άνοιξε για το ευρύ κοινό τις πόρτες του το βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας, πολλά έχουν αλλάξει για τους μέσους ασκούμενους ή για όσους θελουν να περπατήσουν για λόγους υγείας και αναψυχής.

Το Εθνικό Στάδιο της Πάτρας γίνεται Παμπελοποννησιακό.

Παλιότερα οι μεγαλύτερης ηλικίας πολίτες που δεν ασχολούνταν ενεργά με τον αθλητισμό και οι νεότεροι που δεν επιθυμούσαν να γυμναστούν σε κλειστούς χώρους, είχαν την επιλογή να τρέχουν και να περπατούν είτε στην πλαζ της Πάτρας, είτε να διακινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα χρησιμοποιώντας τα πεζοδρόμια της Ελευθερίου Βενιζέλου και αλλού.

Η είσοδος στο βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου απαιτούσε εγγραφή σε αθλητικό σύλλογο και να είσαι ενεργός αθλητής υψηλού επίπεδου.

Aπό το καλοκαίρι του 2015 μέχρι σήμερα περισσότεροι από 3.000 Πατρινοί έχουν επιλέξει για την άσκησή τους το βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού .

Συμπληρώνοντας μια αίτηση από τη γραμματεία του γηπέδου και προσκομίζοντας φωτογραφίες και ένα ιατρικό δελτίο μπορείτε να περάσετε τις πόρτες και να περπατήσετε ή να τρέξετε στο ταρτάν και τους γύρω χώρους ή να χρησιμοποιήσετε τα μηχανήματα μυικής ενδυνάμωσης που έχουν εγκατασταθεί στο σημείο.

Τα περισσότερα απογεύματα, όσο ο καιρός βοηθά, το στάδιο σφύζει από ζωή. Δεκάδες πολίτες, κάθε ηλικίας προσέρχονται στο χώρο, κάνουν φίλους, συνομιλούν, γελούν και ασκούνται σε εξωτερικό χώρο κυρίως με ασφάλεια. Στη διάθεση των ασκουμένων είναι πέρα από το ταρτάν του βοηθητικού γηπέδου, δυο γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5 και γήπεδο μπάσκετ.

Tο Στάδιο φιλοξενεί δωρεάν αθλητικούς συλλόγους, με την υποχρέωση από μέρους τους το μηνιαίο αντίτιμο των αθλητών να είναι στα 10€, ενώ παράλληλα οργανώθηκε το μηχανογραφικό σύστημα .

Την αίτηση για κάρτα άθλησης εύκολα τη βρίσκει κάποιος στο site του σταδίου.