Με μια “Αγκαλιά τραγούδια” έρχονται στην Πάτρα Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλης Χατζηγιάννης

  • Views 770

03-9-2021                                                                                ΠΗΓΗ: pelop.gr

 

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει!

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο κορυφαίος Μιχάλης Χατζηγιάννης, αυτό το καλοκαίρι – που όλοι περιμένουμε με λαχτάρα – θα μοιραστούν την σκηνή χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια»!

Τα ευχάριστα νέα ότι βάλανε την Πάτρα στους σταθμούς της περιοδείας τους τα μοιράστηκαν με τους θαυμαστές τους μέσω social media. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, έκανε σχετική ανακοίνωση στο instagram!

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη, είναι από τις πιο σημαντικές μας ερμηνεύτριες, με ξεχωριστή σκηνική παρουσία, που πρωτοστατεί στην ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και τα τραγούδια της έχουν αφήσει για πάντα ανεξίτηλο το στίγμα τους.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθειά στην ψυχή μας, γνωρίζει πως να γεμίζει το κοινό με όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Μας υπόσχονται ένα δίωρο μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο», ένα νοσταλγικό «Πάρτυ», μία καλοκαιρινή «Γιορτή», μας προκαλούν να τραγουδίσουμε μαζί τους το «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί», να απογειωθούμε με τα «Χέρια ψηλά», να τραγουδίσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας «Χορεύω» και τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας μόνος»!

 

Moυσικοί :

Θωμάς Κοντογεώργης : πιάνο

Σόλωνας Αποστολάκης : Keyboards

Πέτρος Βαρθακούρης : Mπάσο

Παντελής Ντζιάλας : Kιθάρες

Σοφία Ευκλείδου : Tσέλο

Κώστας Μυλωνάς : Drums

Τάκης Βασιλείου : Kρουστά

Ενορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης και Σόλωνας Αποστολάκης

Ηχολήπτες : Zαχαρίας Σταμούλος, Αντώνης Μωραίτης

Φωτιστής : Δημήτρης Λάιος

Βοηθός παραγωγής : Mυρτώ Μαγκριώτη

Οργάνωση παραγωγής : Tώνια Δραγούνη, Πασχάλης Μουχταρίδης

Παραγωγή: Ιωάννης Τρουλλινός – LifeWorks Productions

 

#pampeloponisiako