ΕΣΚΑ-Η – ΕΚΛΟΓΕΣ: Όλες οι λεπτομέρειες και η σύνθεση του νέου Δ.Σ.

  • Views 3793

Νέος Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Αχαϊας-Ηλείας (ΕΣΚΑ-Η) εξελέγη ο Παναγιώτης Λυκούδης με 28 ψήφους έναντι 17 του Παναγιώτη Κοτρωνόπουλοου στις εκλογές που έγιναν στην αίθουσα εκδηλώσεων α’ ορόφου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Όλα κύλησαν ομαλά, καθώς πριν βρεθούν οι εκπρόσωποι των σωματείων στην κάλπη προκειμένου να ψηφίσουν το νέο πρόεδρο και τα Δ.Σ., έγινε ο διοικητικός απολογισμός ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα.

Στο πλευρό του νέου Προέδρου θα βρίσκονται ακόμη οι Σωτήρης Κλήρης (25 ψήφοι), Γιώργος Κολοκυθάς (23), Άλκης Κωστόπουλος (22), Θόδωρος Τσίπας (21), Δημήτρης Τρασάνης (21), Ανδρέας Γκινάλας (21), Νίκος Φραγκιάς (20).

Ακόμη με 17 ψήφους ισοψήφισαν οι Μιχάλης Βασιλάτος, Φίλιππας Οικονόμου και Σαμψών Χαριτωνίδης, όπου ύστερα από κλήρωση που διενεργήθηκε βγήκε το όνομα του πρώτου προαναφερόμενου για το νέο Δ.Σ. της Ένωσης.

Πλέον στο νέο Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η ο Π. Λυκούδης έχει την συντριπτική πλειοψηφία με 9-2 καθώς από την “ομάδα” του Αλέκου Κοτρωνόπουλου εκλέχτηκαν μόνο ο ίδιος και ο Δημ. Τρασάνης.

 

13-5-2022        ΠΗΓΗ:MatchNEWS