Δήμος Πατρέων: Μοίρασε τα μέσα ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες

  • Views 2267

Σε απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα η Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων διένειμε έγκαιρα, από τους πρώτους μάλιστα δήμους της χώρας, τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία Μέσα Ατομικής Προστασίας (γάντια, μάσκες, ποδιά εργασίας) στο προσωπικό καθαριότητας των σχολείων της πόλης μας, προκειμένου από την έναρξη των μαθημάτων να διασφαλιστούν οι όροι υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων.

Η διανομή έγινε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, την Πέμπτη και Παρασκευή 8 και 9 Σεπτεμβρίου, με την καθοριστική βοήθεια του Σωματείου Σχολικών Φυλάκων και Λοιπών Εργατοϋπαλλήλων.

 

Η Δημοτική Αρχή έχει φροντίσει επίσης για την προμήθεια και τη διάθεση καθημερινά, σε προκαθορισμένα σημεία, φρέσκου γάλακτος στο προσωπικό καθαριότητας των σχολείων, από την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διανομής των Μ.Α.Π. δήλωσε:
«Ευχαριστούμε το προσωπικό της Αντιδημαρχίας Παιδείας και όσους συνέβαλαν στην άψογη διαδικασία κι ευχόμαστε υγεία και δύναμη στο προσωπικό καθαριότητας των σχολείων, που επιτελεί πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό έργο».

 

12-9-2022                                   ΠΗΓΗ: DETE.GR

#pampeloponisiako