Οι καλύτεροι τοξοβόλοι της Ελλάδας έρχονται στην Πάτρα

  • Views 2377

Αγώνες τοξοβολίας στο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στις 1 και 2 Οκτωβρίου.

Μία σπουδαία διοργάνωση πρόκειται να φιλοξενήσει η πόλη μας το σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβρίου 2022, στο βοηθητικό του Παμπελοπονησιακού σταδίου και θα δώσουν το παρόν οι καλύτεροι τοξότες της Ελλάδας διεκδικώντας την συμμετοχή τους στην εθνική ομάδα τοξοβολίας.
Αναλυτικότερα, το Σάββατο 1/10 ο αγώνας αποτελεί αγώνα πρόκρισης για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, και θα συμμετέχουν όλοι οι αθλητές υψηλού επιπέδου Α’ αγωνιστικής κατηγορίας, μεταξύ των οποίων αθλητές με διακρίσεις σε ολυμπιακούς , παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες.
Στην συνέχεια, το απόγευμα του Σαββάτου οι 8 καλύτεροι άνδρες και οι οχτώ καλύτερες γυναίκες θα μονομαχήσουν ένας με έναν ώστε να φτάσουν τον μεγάλο τελικό της τρίτης φάσης του TRIANGLE ARCHERY CHALLENGE , κερδίζοντας το τίτλο που για πρώτη φορά θα διεκδικήσει τοξότης/ια στην Ελλάδα. Το TRIANGLE ARCHERY CHALLENGE ξεκίνησε με τον πρώτο αγώνα τον Μάρτιο στην Αθήνα ,συνεχίστηκε με την φάση THE BATTLE στην Φλώρινα τον Ιούλιο, και θα ολοκληρωθεί με το THE DECIDER το Σάββατο 1/10 στην Πάτρα.
Στις 5.00 το απόγευμα του Σάββατου 1/10 σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στήσιμο τελικού οι διεκδικητές θα μονομαχήσουν σε έναν αγώνα με εναλλάξ βολές που κόβουν την ανάσα σε αθλητές και θεατές . Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ παράλληλα για την καλύτερη παρακολούθηση θα υπάρχει ζωντανή περιγραφή, παρουσίαση και ανάλυση του αγώνα.
Την Κυριακή 2/10 η σκυτάλη θα περάσει στους νέους αθλητές και στα παιδιά από 8 ετών και πάνω που με τα τόξα και τα βέλη τους θα μεταφέρουν την χαρά και τον ενθουσιασμό του ευ αγωνίζεσθε.
Ο αγώνας είναι συνδιοργάνωση των πατρινών σωματείων τοξοβολίας του Α.Ο ΠΑΤΡΩΝ ΕΡΜΗΣ και του τμήματος τοξοβολίας του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, με την υποστήριξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων.

 

27-9-2022                                                     ΠΗΓΗ: SPORT.IN

#pampeloponisiako