Πάτρα: Προπονητικό κέντρο για το στίβο με πρωτοβουλία Αντιδημάρχου Παιδείας & Αθλητισμού κου Τάκη Πετρόπουλου

  • Views 2694

Ο Δήμος Πατρέων επενδύει στον αθλητισμό και πρωτοπορεί δημιουργώντας ένα μοναδικό προπονητικό κέντρο για το στίβο.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος πήρε την πρωτοβουλία και κάλεσε στην Πάτρα τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο και το όραμα γίνεται πραγματικότητα.
Ο δήμος Πατρέων έχει στην ιδιοκτησία του ένα ακίνητο το οποίο έχει μετατρέψει σε ξενώνες φιλοξενίας, διαθέτοντας μόνιμο προσωπικό για συντήρηση, καθαριότητα και φύλαξη. Είναι ακριβώς όπως οι ξενώνες στα Ολυμπιακά χωριά και αποτελούν ιδανικό χώρο διαμονής κατά τη διάρκεια προετοιμασίας και αγώνων. Η πρόταση έχει γίνει προ πανδημίας από τον προπονητή Γιάννη Δαγκόγλου και ο Τάκης Πετρόπουλος αποφάσισε να την υλοποιήσει καθιστώντας την Πάτρα διεθνές προπονητικό κέντρο, καθώς το Παμπελοποννησιακό στάδιο είναι στην διαχείριση του δήμου και επιπλέον υπάρχει και η περιοχή της Αγιάς που είναι εξαιρετική για προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών αντοχής.


Ο αντιδήμαρχος της Πάτρας κάλεσε τον Κεφαλόπουλο για να συμμετάσχει στο πρότζεκτ με την ομάδα των αθλητών και αθλητριών του. «Σας θέλουμε στην πόλη μας γιατί βοηθάτε στην ανάπτυξη του στίβου. Σαν πόλη έχουμε μεγάλη παράδοση στο στίβο και αυτή την παράδοση θέλουμε να τη συνεχίσουμε και να τη μεγαλώσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Πετρόπουλος αναφερόμενος στον κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Να σημειωθεί ότι ήδη διαμένουν στους ξενώνες έχοντας ξεκινήσει προετοιμασία οι αθλήτριες Ισαβέλλα Κοτσαχείλη, Ζωή Ανδρικοπούλου και Βερονίκη Μπουγά. Η δεύτερη είδηση που προκύπτει είναι ότι μέχρι το Δεκέμβριο ο ξενώνας θα είναι πλήρως εξοπλισμένος με 48 κλίνες και θα πραγματοποιηθεί διεθνές καμπ προετοιμασίας με Έλληνες και Ιταλούς αθλητές και αθλήτριες αντοχής.

29-9-2022                                               ΠΗΓΗ: THE BEST.GR

#pampeloponisiako