Ευχαριστήρια επιστολή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου στον Δήμαρχο Πατρέων για την προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού για τον στίβο

  • Views 4998

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ευχαριστήρια επιστολή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου στον Δήμαρχο Πατρέων για την προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού για τον στίβο.

Τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ευχαριστεί θερμά  με επιστολή της η Ένωση Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ) ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, για τον εξοπλισμό που διέθεσε ο Δήμος καλύπτοντας πάγιες ανάγκες των αθλητών και αθλητριών της, που γυμνάζονται στα στάδια της πόλης.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για τον εξοπλισμό που διέθεσε ο Δήμος στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π., ο οποίος ήταν άκρως απαραίτητος για τον στίβο, καλύπτοντας πάγιες ανάγκες των αθλητών και αθλητριών μας που γυμνάζονται στα στάδια της πόλης.

Το στρώμα του ύψους, ολυμπιακών προδιαγραφών, οι στυλοβάτες, ο ηλεκτρονικός μετρητής ύψους και οι 6 πήχεις κάλυψαν ανάγκες για υψηλού επιπέδου αγώνες που πραγματοποιούνται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Τα 50 εμπόδια επίσης, ολυμπιακών προδιαγραφών, το σετ ολυμπιακών βαρών και τα 4 πολύζυγα ήταν απολύτως απαραίτητα για την προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών μας όλων των κατηγοριών.

Η πολύ καλή συνεργασία μας με την Δημοτική Αρχή, την Αντιδημαρχία Παιδείας, την Διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και την Διοικούσα Επιτροπή των Αθλητικών εγκαταστάσεων Λαδόπουλου, Αλεξιώτισσας και Ροϊτίκων, σε όλα τα επίπεδα, μάς γεμίζει ελπίδες για περαιτέρω αναβάθμιση του Στίβου, όχι μόνο για την Πάτρα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή ευθύνης μας.

Και πάλι σας ευχαριστούμε».

 

#pampeloponisiako