Αγώνες Crossfit με τίτλο: “The Greek Throwdown” στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

  • Views 4879

Το Σάββατο 05 και την Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022, στο κεντρικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, θα πραγματοποιηθούν αγώνες φυσικής κατάστασης/Crossfit με τίτλο «The Greek Throwdown».

Τον προγραμματισμό, διοργάνωση και υλοποίηση των αγώνων στο σύνολό τους την έχει αναλάβει ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αγρινίου. Η ομάδα του συλλόγου απαρτίζεται από μέλη που διαθέτουν τη μέγιστη τεχνογνωσία και δυνατότητες για να φέρουν σε πέρας ένα τέτοιο εγχείρημα, καθότι συνέβαλαν στην οργάνωση του αντίστοιχου αγώνα σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Χαρακτηριστικά, για το έτος 2019 που έγιναν στο ίδιο στάδιο οι αγώνες στέφθηκαν με πολύ επιτυχία και ευελπιστούμε αυτός ο αγώνας να γίνει θεσμός για την πόλη της Πάτρας , επίσης το έτος 2017 οι ίδιοι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα το διάστημα 21-22-23 Ιανουαρίου στο στάδιο TAEKBONTO του Π. Φαλήρου (Ολυμπιακά Ακίνητα). Αντίστοιχα, το έτος 2015 στην πόλη των Ιωαννίνων, το διάστημα 14-15 Νοεμβρίου στο Πανεπιστημιακό Στάδιο Ιωαννίνων.
Στους αγώνες αναμένεται να λάβουν μέρος 400 αθλητές από Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ υπολογίζοντας τους συνοδούς αθλητών (προπονητικό team, ομάδα, φίλοι) ο αριθμός τους ανεβαίνει στα 1500-2000 άτομα. Αυτά αφορούν τους σταθερούς παρευρισκόμενους και όχι τους περαστικούς που απλά θα θελήσουν να παρακολουθήσουν μέρος των αγώνων.
Η περιοχή αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη επιλογή λαμβάνοντας υπόψη το συνολικό προσφερόμενο προϊόν της. Συγκεκριμένα, αναλύοντας τις ανάγκες της διοργάνωσης σε συνδυασμό με τα επιμέρους συστατικά στοιχεία της Πάτρας, τους πόρους, τις εγκαταστάσεις, τις υποδομές , τις υπηρεσίες, την προσπελασιμότητά της, αντιλαμβανόμαστε πως δύναται να υποστηρίξει στο μέγιστο μια τέτοια ενέργεια.
Oi αγώνες γίνονται σε μία προσπάθεια να αφουγκραστούν πλήρως οι ανάγκες των αθλούμενων που επιλέγουν το Crossfit για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, υγείας και ευεξίας καθώς και για να παρουσιαστεί στο ευρύτερο κοινό το άθλημα στην αυθεντική του μορφή, το άθλημα που έχουμε αγαπήσει. Η δυναμική των αγώνων ορίζεται μεγάλη για την από κοινού προώθηση της πόλης και του αγωνίσματος. Στόχος η προβολή της αξίας του αθλητισμού, του ευ ζην και της άθλησης γενικότερα στην καθημερινότητα και στη ζωή των ανθρώπων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους θεατές και θα γίνεται αποκλειστικά από την ΘΥΡΑ 2.
03-11-2022