Πάτρα: Παραδίδονται σήμερα 20 νέα ασθενοφόρα

  • Views 4057

Τα 20 νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα θα καλύψουν ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής των 20 νέων ασθενοφόρων της 6ης ΥΠΕ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 στις 11 το πρωί, σε χώρο εκδηλώσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα.

Όλο αυτό οφείλεται στην άριστη και διαχρονική συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων, η οποία αντανακλάται στη σημερινή ημέρα με την παράδοση των 20 νέων ασθενοφόρων που θα παραδοθούν στις υγειονομικές μονάδες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προς εξυπηρέτηση των συμπολιτών της υπαίθρου.

Πρόκειται για 20 νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα για την ασφαλή και ταχεία διακομιδή των ασθενών, ενώ τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε ότι αφορά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα 20 νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα θα καλύψουν ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ αποτελούν σημαντική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ειδικότερα στην ύπαιθρο. Επίσης ενισχύεται σημαντικά ο στόλος των ασθενοφόρων της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, καθώς έρχονται να προστεθούν στα 10 που ήδη εξυπηρετούν Κέντρα Υγείας σε απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα περιοχές. Αυτός άλλωστε είναι και ο κύριος σκοπός της 6ης ΥΠΕ.

#pampeloponisiako#

14-11-2022       ΠΗΓΗ: THEBEST.GR