Δωρεάν ποδόσφαιρο για παιδιά στην Ακαδημία της Δάφνης και σε Πρόγραμμα του Δήμου Πατρέων

  • Views 4346

Την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Δάφνη Πατρών, που λειτουργεί στα υπερσύγχρονα γήπεδα 5 Χ 5 του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου, Γιώργου Κορφιάτη.

Ο Δήμαρχος, που συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλο και τον Πρόεδρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Βασίλη Ζώτο, παρακολούθησε την προπόνηση τμήματος pro junior, του προπονητή Γρηγόρη Παπαχρυσανθάκη και συνομίλησε με τους γονείς των μικρών αθλητών.
Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Δάφνης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη συνεργασία και τον ενημέρωσε ότι η συμμετοχή των παιδιών στην Ακαδημία της Δάφνης είναι δωρεάν και οι γονείς προαιρετικά, αν έχουν τη δυνατότητα, ενισχύουν το σύλλογο με μια πολύ μικρή συνδρομή.
Επίσης ο Δήμαρχος παρακολούθησε προπόνηση τμήματος pro junior, του Προγράμματος εκμάθησης ποδοσφαίρου του Δήμου με τον προπονητή Χάρη Ράντο, που παρέχεται, όπως είναι γνωστό, δωρεάν.

Ο Δήμαρχος, αποχωρώντας από το Παμπελοποννησιακό, εξέφρασε την ικανοποίηση του δηλώνοντας: «Είναι πολύ σημαντικό που τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας διατηρούν στο ακέραιο τα κοινωνικά χαρακτηριστικά και τα αντανακλαστικά τους, παρέχοντας δωρεάν ή φτηνή αθλητική εκπαίδευση και ψυχαγωγία στα παιδιά μας, μέσα στις συνθήκες που επιβάλλει η αδιαφορία του κράτους και η εγκατάλειψη του αθλητισμού».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Γιώργος Κορφιάτης τόνισε: «Δίνουμε μεγάλη μάχη για να ανταποκριθούμε στον κοινωνικό μας ρόλο, ως ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο, με συμπαραστάτη το Δήμο, που μας παρέχει δωρεάν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, όταν ολοένα και σε περισσότερους Δήμους της χώρας τα σωματεία πληρώνουν. Προσπαθούμε να βγάλουμε τα παιδιά από τα σπίτια τους, να μάθουν να παίζουν το αγαπημένο τους άθλημα, να χαίρονται, να «ξεκολλήσουν» από το ίντερνετ και να προστατευτούν από κάθε είδους εξάρτηση».

 

15-11-2022             ΠΗΓΗ: SPORTIN.gr