Ο χριστουγεννιάτικος φιλανθρωπικός αγώνας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου

  • Views 3167

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. διοργανώνει αγώνα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στο ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ της ΠΑΤΡΑΣ, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022.

Ο αγώνας αυτός είναι ένας ξεχωριστός αγώνας με βασικό σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας που ο κόσμος του στίβου (γονείς, αθλητές, προπονητές, μέλη σωματείων και απλοί φίλαθλοι) θα προσφέρουν στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ενισχύοντας το κοινωνικό έργο του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ, βοηθώντας συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη αυτές τις μέρες των εορτών. Παράλληλα οι μικροί αθλητές μας θα λάβουν μέρος σε έναν αγώνα με κοινωνικό περιεχόμενο που αναδεικνύει ότι ο αθλητισμός αναγνωρίζει στην πράξη τη μεγάλη σημασία της προσφοράς στην κοινωνία.

Οι μεγάλοι δε, αθλητές, θα έχουν και τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο μέσον περίπου της προετοιμασίας τους εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται με τη νέα χρονια΄. Ας λάβουμε, λοιπόν, όλοι μέρος στην ιδιαίτερη «ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ» αγάπης του ΣΤΙΒΟΥ της περιοχής μας προσφέροντας με το χέρι στην καρδιά το ελάχιστο, σύμφωνα με τις δυνατότητες του καθενός μας κι ας ορκιστούμε γονατίζοντας μπρος στην ΑΓΑΠΗ για έναν καλύτερο κόσμο, όπως μας λέει κι ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ στον ΟΡΚΟ:

Μ’ έβαλαν να ορκιστώ
Με το χέρι στην καρδιά. «Ορκίσου! μου είπαν. Ορκίσου στην Αγάπη!» Και ορκίστηκα στην Αγάπη
Και μου ξανάβαλαν το χέρι στην καρδιά «Ορκίσου! μου ξανάπαν. Ορκίσου στον Άνθρωπο» Και ορκίστηκα και στον άνθρωπο.
Μα είχα για τόσα πολλά να ορκιστώ Τόσους πολλούς όρκους να δώσω
Στη Φιλία, στο Κάλλος, στην Τιμή…

ΤΟΠΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ:

1. ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΑΣ (ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ)

2. ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΘΥΡΩΡΕΙΟ)

3. ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ (ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ)

 

15-12-2022

#pampeloponisiako#