Προπονητικό camp στίβου στην Πάτρα

  • Views 2646

Από τις 27 ως και τις 30 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στη Πάτρα προπονητικό camp, που διοργανώνει ο ΑΣ ΑΚΡΟΣ μαζί με το αθλητικό σωματείο ΣΑΚΑ (Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών)

Oι προπονήσεις θα γίνονται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στο Δάσος της Καλόγριας, στη διαδρομή του Έλους της Αγυιάς και στο Νότιο Πάρκο, ενώ ο πατρινός προπονητής στίβου Ιωάννης Δαγκόγλου, θα είναι ο Τεχνικός Υπεύθυνος του Προπονητικού camp.

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος, είναι οι εξής: Θάνος Ζυγούρης, Γιώργος Ζυγούρης, Γιάννης Μπιτούνης, Κώστας Γόντικας, Γιώργος Ζαχαρίας, Θόδωρος Ευσταθίου, Κ. Πατέρα, Ε. Πατέρα, Εριτέα Σπανού, Νέλλη Φλουτάκου, Κ. Αθανασιάδη, Δανάη Λιβάνου, Σοφία Παναγιωτόπουλου, Σωτήρης και Μαργαρίτα Καριωτελλη, Μαρία Φωτοπούλου, Σοφία Καρατζά, Γιώργος Καρατζάς, Ελπίδα Αρετή, Ιωάννα Βικάτου και Χρήστος Τόσκας. Συνοδοί προπονητές είναι οι Γιάννης Οικονόμου και Βιργινία Καρρά.

Οι αθλητές θα φιλοξενηθούν δωρεάν στους ξενώνες του Δήμου Πατρέων και το camp γίνεται στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τις προσέχεις χειμερινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις (Αγώνες Ανωμάλου δρόμου και Κλειστού Στίβου).

 

#pampeloponisiako

29-12-2022      Προκόπης Κόγκος ,  ΠΗΓΗ: pelop.gr