Ομαδική προπόνηση του Σ.Μ.ΑΧ. «Φειδιππίδης» στο Οικολογικό Πάρκο της Αγυιάς

  • Views 2427

Με ομαδική προπόνηση long-run υποδέχθηκαν το 2023 οι δρομείς του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», εγκαινιάζοντας, ταυτόχρονα, την προετοιμασία για τους αγώνες που θα συμμετάσχει ο Σύλλογος την άνοιξη, με κυριότερους τους Μαραθωνίους Ολυμπίας (26/3) και Θεσσαλονίκης (30/4).

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του νέου οικολογικού πάρκου άθλησης – αναψυχής της Πάτρας, στην περιοχή του έλους της Αγυιάς, το οποίο μεταμορφώθηκε σε νέο αθλητικό «πνεύμονα» της πόλης, μετά τις εργασίες ανάπλασης που υλοποιήθηκαν από το Δήμο Πατρέων και απόλαυσαν το τρέξιμο στις χωμάτινες διαδρομές του πάρκου αλλά και κατά μήκους του νέου ποδηλατοδρόμου που συνδέει το βόρειο τομέα της πόλης με το κέντρο.


Στο τέλος της προπόνησης, φωτογραφήθηκαν στην ξύλινη πεζογέφυρα που αποτελεί το κυρίαρχο έργο των εργασιών ανάπλασης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ομαδικές προπονήσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου” αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.
Το επόμενο μεγάλο γεγονός για τα μέλη και τους φίλους του Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» είναι η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.

 

#pampeloponisiako#

 

11-01-2023             ΠΗΓΗ: SPORTIN.gr