Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κος Τάκης Πετρόπουλος στην κοπή της πίτας του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών

  • Views 257

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος, παραβρέθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 το απόγευμα, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου Σπύρος Πολίτης, στον χαιρετισμό του επισήμανε την καλή συνεργασία του Ποδηλατικού με τον Δήμο, ενώ ο Αντιδήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στον παραλιακό ποδηλατόδρομο που είναι πλέον γεγονός, με τις όποιες ακόμα αδυναμίες του, οι οποίες θα ξεπεραστούν, όταν όλοι μας, αλλάξουμε κυκλοφοριακές συνήθειες.
Παράλληλα, μίλησε και για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, στο πλαίσιο του οποίου, η Πάτρα αποκτά σε λίγο δίκτυο ποδηλατόδρομων εντός του ιστορικού κέντρου της πόλης, γεγονός που σημαίνει, ότι οι δημότες, θα μπορούν να μπαίνουν στο κέντρο με το ποδήλατό τους, αφήνοντας το αυτοκίνητο στο σπίτι.

Κλείνοντας ο Αντιδήμαρχος, ευχήθηκε σε όλους μια καλή, δυναμική χρονιά, ενώ μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη για υγεία και δύναμη.

 

#pampeloponisiako#

24-01-2023             Ο Ολυμπιονίκης Κωφών (24η Ολυμπιάδα Κωφών στη Βραζιλία τον Μάιο του 2022) κος Χίώνης Παναγιώτης με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κατά τη βράβευσή του πρώτου.

 

ΠΗΓΗ: DETE.GR