Πάτρα: Απινιδωτές στο Δήμο Πατρέων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

  • Views 2912

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, παρέλαβαν  στο Δημαρχείο, από τον  Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, τέσσερις από τους πέντε απινιδωτές, που διέθεσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον Δήμο Πατρέων, για τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος, δήλωσε: «Ο Δήμος Πατρέων, είναι από τους πρώτους Δήμους της χώρας που απέκτησε απινιδωτές για τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Με τους απινιδωτές που μας παραχώρησε η Περιφέρεια, είμαστε πλέον υπερπλήρεις».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Ο ρόλος των απινιδωτών είναι σημαντικός για την ασφάλεια των αθλητών, αλλά και των φιλάθλων. Κυριολεκτικά σώζουν ζωές παντού όπου υπάρχουν και ειδικά στα γήπεδα και γενικά στους αθλητικούς χώρους, όπου οι εντάσεις είναι μεγάλες, σωματικές και συναισθηματικές».

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχναιΐκων Γιάννης Παπαχρονόπουλος, παρέλαβαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, τον απινιδωτή για το δημοτικό γήπεδο Βραχναιΐκων. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Διαγόρας» Βραχναιΐκων, Κώστας Παπαδόπουλος.

#pampeloponisiako#           ΠΗΓΗ: dete.gr

 07-02-2023