Σεμινάριο Infokids.gr στην Πάτρα: “Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση – Πώς θα προστατέψετε τα παιδιά σας” (18/3)

  • Views 3691

Το να ξεκινήσει κανείς με το παιδί του μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με το πώς πρέπει να προφυλάσσεται από σεξουαλικές επιθέσεις μπορεί για κάποιους γονείς να είναι άβολο και αγχωτικό. Κρίνοντας από την σκληρή επικαιρότητα, ωστόσο, φαίνεται πως αποτελεί μια απαραίτητη διαδικασία, την οποία θα πρέπει να αναλάβουν οι άνθρωποι που το παιδί εμπιστεύεται περισσότερο από κάθε άλλον -οι γονείς και οι κηδεμόνες. Πώς μπορούμε, όμως, να είμαστε βέβαιοι πως θα πούμε τα σωστά λόγια στο παιδί μας, χωρίς να το τρομάξουμε, και πως πραγματικά θα πιάσουν τόπο αν τυχόν βρεθεί σε μία τόσο δύσκολη ή και επικίνδυνη θέση;

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ.

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ INFOKIDS.GR ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ:

Η κ. Σία Κακαρούμπα, Κοινωνική Λειτουργός, MSc Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων, Δ/νση Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γεώργιος Καλλιακμάνης, ο οποίος θα περιγράψει το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος και πώς αυτό αντιμετωπίζεται σήμερα από την ΕΛ. ΑΣ.

Η κ. Χρυσαυγή Ατσιδάκου-Τζόρβα, συμβολαιογράφος, διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια και επικεφαλής της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων στη Νέα Δημοκρατία, η οποία θα καταθέσει τις νομικές προεκτάσεις του ζητήματος και πώς αυτό αντιμετωπίζεται σε κρατικό επίπεδο.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Τάκης Πετρόπουλος, αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς. Απαιτείται ωστόσο να συμπληρώσετε αυτή τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Συμπληρώνοντάς την έχετε εγγραφεί επιτυχώς και δεν θα λάβετε άλλο email επιβεβαίωσης από εμάς.

 

 

 

 

 

#pampeloponisiako#

15-3-2023