Αγώνες στίβου στη μνήμη του Βασίλη Σεβαστή

  • Views 2904

Διοργανώνει ο σύλλογος ΑΘΛΟΡΑΜΑ ΑΟΠ – Οι αγώνες θα γίνουν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Ο Σύλλογός ΑΘΛΟΡΑΜΑ ΑΟΠ ανακοινώνει δύο χρόνια από το θάνατό του, την διεξαγωγή αγώνων στίβου στην Πάτρα αφιερωμένων στη μνήμη του αείμνηστου ”ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ’, την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος, επισημαίνει: “Οι αγώνες τελούν υπό την έγκριση του ΣΕΓΑΣ και έχουν ενταχθεί στο επίσημο Καλεντάρι και θα διεξαχθούν υπό την Αιγίδα της ΕΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, σε συνεννόηση με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου και ήδη μας έχει διατεθεί το Στάδιο για την διεξαγωγή των αγώνων.
Για τον Βασίλη Σεβαστή πιστεύουμε δεν χρειάζονται ειδικές αναφορές αφού ο Σεβαστής είναι συνυφασμένος με την σύγχρονη λαμπρή ιστορία του στίβου της χώρας μας. Η μεγάλη προσφορά του ως Πανελληνιονίκης, Βαλκανιονίκης και Μεσογειονίκης, ήταν το εφαλτήριο που τον πλημμύρησε με αγάπη και πάθος για τον Στίβο ώστε στην κυριολεξία να αφιερώσει και στη συνέχεια να δώσει ακόμη και την ζωή του.
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, σωματειακός προπονητής, τεχνικός σύμβουλος, εθνικός προπονητής και τέλος για είκοσι τέσσερα χρόνια Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, ήταν η ζωή του. Τα χρόνια που ήταν στην διοικητική ηγεσία του ΣΕΓΑΣ συνετέλεσαν στην αναμόρφωση του Κλασικού Αθλητισμού στην χώρα μας με τις μεγάλες επιτυχίες και από το σύνολο των φιλάθλων της χώρας μας χαρακτηρίστηκε ως η ΄Άνοιξη του Στίβου΄΄.
Φιλοδοξία μας είναι οι αγώνες στίβου ΄΄Βασίλης Σεβαστής΄΄, να αποτελούν ένα ετήσιο θεσμό για την πόλη μας, που εκτός από τον φόρο τιμής στο πρόσωπό του θα δίνουν μια ακόμα αγωνιστική ευκαιρία στους αθλητές της περιοχής μας και όχι μόνο και θέλουμε την συνεργασία των Σωματείων της περιοχής μας στους αγώνες τιμής και μνήμης στο πρόσωπό του”.

 

#pampeloponisiako#

12-4-2023       ΠΗΓΗ: SPRORT.IN