Μίλτος Τεντόγλου: “Για να έχουμε τέτοιο στάδιο, πρέπει να φέρουμε δήμαρχο τον Πελετίδη στην Αθήνα!”

  • Views 1861

Μίλτος Τεντόγλου: “Δεν υπάρχει δυστυχώς στην Αθήνα στάδιο που να μοιάζει με το Παμπελοποννησιακό. Για να έχουμε ένα τέτοιο στάδιο, ώστε να κάνουμε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, νομίζω πως πρέπει να φέρουμε στην Αθήνα τον δήμαρχο Πελετίδη!”  

Πριν από λίγες μέρες, ο Έλληνας πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Trip” που κυκλοφόρησε σήμερα. Εκεί μεταξύ άλλων θεμάτων αναφέρθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Πάτρας και ειδικότερα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, καθώς και στον κομμουνιστή δήμαρχο της πόλης, τον Κώστα Πελετίδη.

Αναγνωρίζοντας τις ουσιαστικές προσπάθειες που έχει καταβάλει η δημοτική αρχή σε αυτό το κομμάτι, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έκανε τη διαφορά σε έναν ακόμα στίβο. Αρχικά αναγνώρισε πως στην Αθήνα δυστυχώς δεν υπάρχει άλλο στάδιο που να μοιάζει με το Παμπελοποννησιακό, για να καταλήξει εύλογα στο συμπέρασμα:

Αν μη τι άλλο, δε χρειάζεται να είναι κανείς κομμουνιστής για να δώσει τα εύσημα στον Πελετίδη και τους συντρόφους του (τόσο για αυτά που κάνουν για το Στάδιο έχοντας υποτυπώδη στήριξη από την Πολιτεία, όσο και για τη συνολική προσπάθειά τους να έχουν σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις ανοιχτές και προσβάσιμες για τον λαό της πόλης). Αλλά ο Μίλτος Τεντόγλου έχει δείξει πολλές φορές ότι έχει σωστές βάσεις και θέσεις, εντός και εκτός αγωνιστικού στίβου. Και η παρουσία του προπονητή του, Γιώργου Πομάσκι, ασφαλώς δεν είναι άσχετη με τη διαμόρφωσή του.

#pampeloponisiako#        ΠΗΓΗ: ΚΑΤΙΟΥΣΑ

28-4-2023