Πάτρα: Ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία για το live του Γιώργου Μαζωνάκη που είχε αναβληθεί

  • Views 3006

Θα γίνει στις 31 Αυγούστου 2023 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Η συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη που δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου στην Πάτρα, λόγω του καύσωνα και των μέτρων για απαγόρευση εργασιών τις μεσημεριανές ώρες, πρόκειται όπως έγινε γνωστό, να γίνει σε νέα ημερομηνία, στις 31 Αυγούστου 2023 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει τις πόρτες του φετινού καλοκαιριού και μας προσκαλεί να συστηθούμε ξανά και να παιχτούμε μαζί στα γήπεδα, στις παραλίες και στις σκηνές όλης της χώρας, με την μεγαλύτερη περιοδεία του μέχρι σήμερα! Όπου κι αν βρίσκεστε, πείτε HELLO στο καλοκαίρι και καλωσορίστε την εποχή που φωτίζει την Ελλάδα, με την μουσική που φωτίζει την διάθεσή μας.

Με τραγούδια τριάντα (30) χρόνων και μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών σε καινούριες ενορχηστρώσεις και δημιουργικές περιπέτειες, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής ταξιδεύει στις μεγαλύτερες και τις ομορφότερες πόλεις το συναίσθημα μιας ακόμη sold out χρονιάς στο Κέντρο Αθηνών, φτιάχνοντας τον φετινό ήχο του ζεστού ήλιου, της δροσερής θάλασσας και του αλμυρού ιδρώτα.

Στο πλευρό του, όπως και τον χειμώνα, θα είναι ο Φώτης Παπαζήσης, η Τάτα και όλος ο κόσμος που κάθε φορά ανυπομονεί να συναντηθεί στη φωνή και τη διάθεση του Γιώργου Μαζωνάκη!

Προπώληση Εισιτηρίων στα εξής σημεία:

•              ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

•              ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ

•              ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ DISCOVER

και στο viva.gr

#pampeloponisiako#     ΠΗΓΗ:THEBEST.GR

01-8-2023