Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ευχαριστεί τον Δήμαρχο Πατρέων για την καθοριστική συμβολή του Δήμου στη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

  • Views 8334

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, που υπογράφουν η Πρόεδρος Σοφία Σακοράφα και ο Γ.Γ. Γιώργος Γιατρουδάκης, ευχαριστεί θερμά τον Δήμο για την «καθοριστική συμβολή του στην επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20» στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Τονίζεται μάλιστα, ότι με αυτό τον τρόπο η Δημοτική Αρχή, προσφέρει «ιδανικά κίνητρα στην τοπική νεολαία για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό».

Συγκεκριμένα η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριε Δήμαρχε,

Εκ μέρος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο σας, για την καθοριστική συμβολή του, στην επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20 Α-Γ, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Είμαστε σίγουροι ότι με την υποστήριξη τέτοιων εκδηλώσεων, που συνδυάζουν την άρτια οργάνωση με την μεγάλη συμμετοχή νεαρών, αλλά και διακεκριμένων αθλητών, συμβάλετε αποφασιστικά στην διάδοση και την ανάπτυξη του στίβου και προσφέρετε ιδανικά κίνητρα στην τοπική νεολαία για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό.

Παρακαλούμε να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας, σε όλους όσοι συνέβαλαν, εκ μέρους του Δήμου, στην άρτια και την ζεστή φιλοξενία».

#pampeloponisiako#

21-9-2023