Πάτρα: Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εργαζομένων “ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ 2024”

  • Views 8867

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Τμήμα  Άθλησης, Πολιτισμού & Ν. Γενιάς του Δήμου Πατρέων και η Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος, καλούν τις ομάδες εργαζομένων να συμμετάσχουν  στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εργαζομένων “Κώστας Δαβουρλής 2024″.

Το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εργαζομένων του Δήμου Πατρέων “Κ. Δαβουρλής” διοργανώνεται φέτος για 38η συνεχόμενη χρονιά. Είναι πλέον ένας θεσμός στον οποίο συμμετέχουν  πάνω από 350 εργαζόμενοι από διάφορους κλάδους εργαζομένων  της πόλης των Πατρών αλλά και από όλο τον Νομό Αχαΐας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι διάφορες επαγγελματικές ομάδες εργαζομένων με τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις όπως αυτές ορίζονται από τις διατάξεις του καταστατικού του πρωταθλήματος. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο Τμήμα Άθλησης, Πολιτισμού & Ν. Γενιάς  (Βοηθητικά  γήπεδα του Παμπελοποννησιακού  Σταδίου  είσοδος  από την οδό Ι. Ρίτσου) στο τηλέφωνο 2610-313404, καθώς και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: onap@otenet.gr.

Παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εργαζομένων «Κώστας Δαβουρλής 2024» να παραβρεθούν στην αίθουσα ΑΛΕΚΑ ΣΙΟΥΛΗ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (είσοδος Ι. Ρίτσου από την ράμπα) την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 όπου θα γίνει Γενική Συνέλευση για την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

                                                   Από την Επιτροπή του Πρωταθλήματος

                                                                               Ο  Πρόεδρος

                                                                         Αργυράτος Θεόδωρος                  

 

#pampeloponisiako#   

21-11-2023