Κάτι καινούργιο γεννιέται στο πινγκ-πονγκ της Πάτρας

  • Views 6194

09-01-2024      ΠΗΓΗ: SPORTIN.GR

 

Επιτυχημένο το τουρνουά για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών και Γυμνασίων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών και Γυμνασίων, που διοργάνωσε η Τ.Ε Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτ.Ελλάδος.

Σε σχετική της ανακοίνωση, αναφέρει: Ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η Τ.Ε Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτ.Ελλάδος αποκτά και πάλι οργανωμένη δυναμική στον τομέα της ανάπτυξης και διάδοσης του αθλήματος στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή.
Η έμπρακτη αρχή ενός ελπιδοφόρου προγράμματος, έγινε με τη διοργάνωση του εορταστικού τουρνουά πιγκ-πογκ για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών και Γυμνασίων, την Πέμπτη 4 Iανουαρίου 2024 στην αίθουσα του αθλητικού σωματείου ΕΑΛ Φοίνικες Πάτρας στο ΠΕΑΚ Τόφαλος, σωματείο με σημαντική δράση και ιστορία στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
Η Τ.Ε. με δεδομένο το διοικητικό της δυναμικό , είχε την τύχη, με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. να εντάξει στις τάξεις της φέτος, την περίοδο 2023-2024 , τους αποσπασμένους από το Υπουργείο Παιδείας καθηγητές Φυσ.Αγωγής και διακεκριμένους προπονητές κα Αικατερίνη Βασιλογάμβρου ως τεχνική σύμβουλο και κο Σωτήριο Ζήκο ως ομοσπονδιακό περιφερειακό προπονητή.

Ήδη από τον Οκτώβριο οι δύο τεχνικοί έχουν οργανώσει και πραγματοποιήσει επισκέψεις σε σχολεία καθώς και επισκέψεις σχολείων στο προπονητήριο της προεθνικής ομάδας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Σκοπός είναι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ως τον Ιούνιο να έχουν πραγματοποιηθεί σε διάφορες περιοχές της Πάτρας , τουρνουά σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία. στα οποία θα συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών και Γυμνασίων, με σκοπό και μόνο την συμμετοχή και την γνωριμία με το άθλημα.

 

#pampeloponisiako#