ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟ 2024

  • Views 1810

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟ 2024

Εν αναμονή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάι Τάι (αρχαία ελληνική πυγμή), που έγινε ολυμπιακό αγώνισμα και θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τόφαλος» το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, και ενώ συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάμηνο, η εκτίμηση του Τμήματος Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς είναι ότι υπάρχει τάση για νέο ρεκόρ ετήσιων αθλητικών εκδηλώσεων στην πόλη μας, η ανοδική πορεία των οποίων είναι εντυπωσιακή όπως φαίνεται και στο σχετικό γράφημα.

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων κος Κώστας Πελετίδης και η Δημοτική Αρχή τις τελευταίες ημέρες παραβρέθηκαν στις παρακάτω εκδηλώσεις, τις οποίες ο Δήμος στήριξε με όλες τις δυνάμεις του :

  • Στο 5ο Διεθνές Τουρνουά Beach Soccer «Σπύρος Αβράμης» που διοργάνωσε ο Α.Π.Σ. Νάπολη Πατρών 17-19/5/2024 στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, κος Πετρόπουλος Τάκης.

 

  • Στο Τουρνουά Μίνι Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων, που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Αχαΐας, σε συνεργασία με τη Φυσική Αγωγή & Σχολικό Αθλητισμό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και τον Δήμο Πατρέων, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο 15-24 Μαΐου 2024 παραβρέθηκαν, στους τελικούς, ο Δήμαρχος Πατρέων, κος Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κος Πετρόπουλος Τάκης, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε.) του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (Π.Σ.), κος Ζώτος Βασίλης, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε., κος Αργυράτος Θεόδωρος, το μέλος κος Αργυράτος Αργύρης  και ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος, κος  Συμεωνίδης Γρηγόρης.

 

 

  • Στους Αγώνες Στίβου στη μνήμη του Βασίλη Σεβαστή το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος, κος Πετρόπουλος Τάκης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Π.Σ., κος Ζώτος Βασίλειος, ο Αντιπρόεδρος κος Αργυράτος Θόδωρος και μέλη αυτής.

 

#pampeloponisiako#        ΠΗΓΗ:thebest.gr

28-5-2024