Πάτρα: Στις 4 Ιουλίου 2024 live ο Στέφανος Κορκολής μαζί και με την τραγουδίστρια Σοφία Μανουσάκη

  • Views 1933

Στη συναυλία στο Ανοικτό Θέατρο Δήμου Πατρέων (Παμπελοποννησιακό Στάδιο), συμμετέχουν & η Φιλαρμονική Ομόνοια της Κέρκυρας, η παιδική χορωδία του Μουσικού γυμνασίου Πάτρας & η μικτή χορωδία Amabile.

Ο πιανίστας, συνθέτης και ερμηνευτής Στέφανος Κορκολής μαζί και με την τραγουδίστρια Σοφία Μανουσάκη θα εμφανιστούν live στην Πάτρα την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 στο Ανοικτό Θέατρο Δήμου Πατρέων (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) στις 21.30.

Τα σχετικά διαφημιστικά μπάνερ της συναυλίας του Στέφανου Κορκολή με τίτλο «Στους 5 Ανέμους» έχουν ήδη τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Μαζί τους θα είναι η θρυλική Φιλαρμονική Ομόνοια από τη Κέρκυρα, η παιδική χορωδία του Μουσικού γυμνασίου Πάτρας και η μικτή χορωδία Amabile.

Αναμένεται να είναι μία ξεχωριστή συναυλία του φετινού καλοκαιριού. Στις 4 Ιουλίου στις 21.30 στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Πάτρας, ο σπουδαίος δημιουργός και σολίστας του πιάνου Στέφανος Κορκολής με την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Σοφία Μανουσάκη πλαισιωμένοι από 55 μουσικούς της θρυλικής φιλαρμονικής «Ομόνοιας» Γαστουρίου από τη Κέρκυρα (η μοναδική που έχει παρουσιαστεί σε συναυλίες στο Broadway της Νέας Υόρκης), από τη χορωδία του Μουσικού γυμνασίου Πάτρας και από τη μικτή χορωδία Amabile θα παρουσιάσουν την καλοκαιρινή τους παράσταση «Στους 5 Ανέμους» με ένα εκπληκτικό μουσικό πρόγραμμα διάρκειας 90 λεπτών, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Θα ακουστούν τα πιο γνωστά κομμάτια του συνθέτη από τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως ο αξέχαστος Δημήτρης Μητροπάνος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Σάκης Ρουβάς, η Δήμητρα Γαλάνη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Κωνσταντίνα, η Μαντώ, κ.α., σε μια εντυπωσιακά σχεδιασμένη παράσταση με ταυτόχρονη παρουσία στη σκηνή περισσότερων από 200 ατόμων στη μεγαλύτερη παράσταση που έγινε ποτέ στη Πάτρα. Ο δεξιοτέχνης και βιρτουόζος πιανίστας θα παρουσιάσει και κομμάτια που αποτελούν ορόσημο της αρτιότητάς του ως πιανίστα και που το καθιέρωσαν ως έναν από τους καλύτερους πιανίστες του κόσμου υποσχόμενος στο κοινό ένα μουσικό ταξίδι που θα του μείνει αξέχαστο.

#pampeloponisiako#    Πηγή: Thebest.gr

03-7-2024