Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Λευκωσίας στην Πάτρα για ανταλλαγή Τεχνογνωσίας με τον Δήμο Πατρέων

  • Views 1244

Στην Πάτρα έφτασε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 αντιπροσωπεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Επαρχίας Λευκωσίας της Κύπρου, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, κ. Χρηστάκη Γεωργίου. Ο σκοπός της επίσκεψης είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας με τον Δήμο Πατρέων σε θέματα αθλητισμού και συγκεκριμένα για τη στελέχωση, οργάνωση, λειτουργία, συντήρηση και εκσυγχρονισμό αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.

Η αντιπροσωπεία, που θα φιλοξενηθεί στον Δημοτικό Ξενώνα, θα παραμείνει στην πόλη της Πάτρας έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου, και στο πλούσιο πρόγραμμα της, που επιμελήθηκε η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων συναντήσεις με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο κ. Τάκη Πετρόπουλο, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Δημήτρη Μαρμούτα, τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Α. κ. Άγγελο Δανιήλ και τους Προέδρους των Δ.Ε. των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων κ.κ. Βασίλη Ζώτο, Γιάννη Κόττα και Γιάννη Παυλάκη. Η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε.Λ. θα ξεναγηθεί στα αξιοθέατα και στις μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, θα επισκεφτεί την Αρχαία Ολυμπία, ενώ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ, υπό την Προεδρία του κ. Κώστα Θεοδωρόπουλου.

Για την επίσκεψη της Π.Ο.Ε.Λ. στην πόλη της Πάτρας, ο Πρόεδρός της, κ. Χρηστάκης Γεωργίου, δήλωσε πως: «Είναι για εμάς μεγάλη τιμή να επισκεφτούμε τον Δήμο Πατρέων, αφού με τον έντιμο Δήμαρχο κ. Πελετίδη και τους συνεργάτες του μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Έγνοια μας είναι να βρίσκουμε τρόπους να στηρίξουμε τον λαϊκό αθλητισμό, τους εθελοντές, τους νέους μας στις τοπικές κοινωνίες, αφού για τις κυβερνήσεις της συντήρησης, οι οποίες κυβέρνησαν τη Χώρα μας τα τελευταία 11 χρόνια, δεν ήμασταν και δεν είμαστε στις προτεραιότητές τους. Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, αλλά και με πολύ ενδιαφέρον, περιμένουμε να δούμε και από κοντά τις πρακτικές του Δήμου Πατρέων στην οργάνωση, λειτουργία και συντήρηση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων σε συνθήκες οικονομικής δυσπραγίας, χωρίς μάλιστα ανταποδοτικό χαρακτήρα, και ειδικότερα, του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, που θεωρείται το καλύτερο στάδιο της Ελλάδας».

 

#pampeloponisiako#     ΠΗΓΗ: PYRRANEWS.GR

09-7-2024