“Πρόσκληση Δημάρχου Πατρέων σε ανοικτή σύσκεψη φορέων και σωματείων της πόλης μας για την διεκδίκηση μέτρων προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους”

  • Views 2206

 

http://www.mfa.gr/missionsabroad/images/logos/logo.png

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                 Πάτρα, 16 Μαΐου  2017

ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ                                  Αριθ. Πρωτ: 2153/61841

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τηλ.:2613 610-390

Email: patrasmayor@gmail.com                         

                                             

Πρόσκληση σε Ανοιχτή Σύσκεψη

                                                           

Σας προσκαλούμε σε ανοιχτή σύσκεψη φορέων και σωματείων της πόλης μας, με θέμα : «Νέα Αγωνιστική Πρωτοβουλία, στις 25/6/2017, για τη διεκδίκηση μέτρων προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους» τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 στις 7:00 μμ στο Press Room του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

 

                                                                               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

                                                                                  ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ

 


 

“Η αθλητική κοινότητα της πόλης θα συνεχίσει την αγωνιστική της παράδοση δίνοντας βροντερό παρόν στην ανοιχτή  σύσκεψη φορέων και σωματείων της πόλης για την ανεργία. Όλοι βιώνουμε άμεσα ή έμμεσα το κοινωνικό δράμα της ανεργίας όχι μόνο σαν φάντασμα που πλανάται πάνω απο τον καθένα μας, την οικογένεια μας, τους συγγενείς και τους φίλους μας, αλλά και με την υποβάθμιση ή και κατάργηση των κοινωνικών υπηρεσιών (Υγεία, Παιδεία, Πολιτισμός κ.ο.κ.) που οφείλει να μας ανταποδίδει το κράτος τη στιγμή που μας φορολογεί, υποτίθεται γι αυτό το λόγο και μάλιστα μας φορολογεί πολύ άγρια. Η αθλητική κοινότητα της πόλης βιώνει και με έναν πρόσθετο τρόπο την ανεργία. Με την έλλειψη προσωπικού στις κρατικές και δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις που δεν μπορούν να λειτουργήσουν εύρυθμα και να συντηρηθούν επαρκώς και θα ριμαχθούν, ενώ ήδη αδυνατούν να καλύψουν τις λαϊκές ανάγκες λόγω της υποβάθμισης τους. Να μην λείψει κανένας Αθλητικός Σύλλογος από τη σύσκεψη του Δήμου για την Ανεργία.”