Κερκίδα μικρών αθλητών και αθλητριών στο Παμπελοποννησιακό στάδιο κατά την διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου Ανδρών – Γυναικών.

  • Views 2404

Κερκίδα Αθλητών

 

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου  Ανδρών και Γυναικών ,που Θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Της Πάτρας ,  το Σάββατο 17  Ιουνίου το απόγευμα και το απόγευμα της  Κυριακής 18 Ιουνίου θα δεσμευτεί χώρος στο κάτω διάζωμα της κερκίδας στο ύψος της εκκίνησης των 80 μέτρων, που θα έχει οριοθετηθεί με μπαλόνια για τις ακαδημίες των Σωματείων της περιοχής μας και τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.

Στην κερκίδα αυτή θα έρχονται οι νικητές μετά τις απονομές για αυτόγραφα και φωτογραφίες με του μικρούς αθλητές. Θα είναι μια μοναδική ίσως ευκαιρία οι μικροί αθλητές να έρθουν κοντά με όλα τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού αλλά και Παγκόσμιου Στίβου. Επίσης θα τους περιμένουν κάποια αναμνηστικά δώρα και χυμοί.

Προτείνεται οι μικροί αθλητές να παραβρίσκονται με τις εμφανίσεις των σωματείων τους και να συνοδεύονται από κάποιο μέλος ή προπονητή του Σωματείου τους.

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ